, Τετάρτη
29 Νοεμβρίου 2023

Τα ζώδια σήμερα 27 Σεπτεμβρίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Η Σελήνη σήμερα περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και συναντά τον Κρόνο, όπου δημιουργούνται απαιτητικές καταστάσεις, έντονοι προβληματισμοί και ατυχείς συνθήκες. Είναι μέρα ευθυνών και σοβαρής αντιμετώπισης των συνθηκών, ώστε να κερδίσουμε έδαφος σε κάθε μας επιδίωξη.

*Η γενέθλια χρονιά σε όσους σήμερα έχουν τα γενέθλια τους, είναι αρκετά απαιτητική και ίσως να εντοπίσετε τα λάθη που σας έχουν φέρει σήμερα, σε δύσκολη κατάσταση. Προστατέψτε την υγεία σας και φροντίστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

ΚΡΙΟΣ

Ένα έντονο παρασκήνιο ξεκινά για τις επόμενες δύο μέρες, οπότε αφουγκραστείτε τις εξελίξεις και πριν συμβεί οτιδήποτε να είστε έτοιμοι να αμυνθείτε. Γενικότερα εσείς των πρώτων ημερών χρειάζεστε ξεκούραση.  

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε αρκετά πιεσμένοι και ψάχνετε έναν τρόπο να φύγετε από τις κακοτοπιές των άλλων. Προσοχή να δώσετε στα συναισθήματα σας, όπου κάποια απογοήτευση μπορεί να συμβεί από αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μία δύσκολη μέρα για σας των πρώτων ημερών, όπου βρίσκεστε έντονα δυσαρεστημένοι με κάποιο πρόσωπο που μπορεί να σας πιέσει αρκετά με την συμπεριφορά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι μία πολύ καλή στιγμή για να βάλετε ένα σχέδιο σας, σε μία στιβαρή βάση. Ίσως ο αγώνας που έχετε κάνει για σας των πρώτων ημερών, σε ένα σοβαρό θέμα, να έχει καλή έκβαση. 

ΛΕΩΝ

Για ακόμη μια φορά θα έρθετε αντιμέτωποι με οικονομικές υποθέσεις που δεν θα έχουν καλή έκβαση. Κάτι σας σταματά από τα σχέδια που έχετε κάνει για σήμερα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους των πρώτων ημερών, οι καταστάσεις που θα δημιουργηθούν με τους άλλους θα σας γεμίσουν με ανασφάλεια και απογοήτευση. Καλό είναι τις επόμενες 2 μέρες να μην έχετε πολλές απαιτήσεις από τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σας.

ΖΥΓΟΣ

Μία αδιαθεσία, ή μία δυσάρεστη κατάσταση, θα παρουσιαστεί σε σας των πρώτων ημερών. Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να διαχειριστείτε κάποια εργασιακά σας θέματα, αφήστε τα για αργότερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μία καλή μέρα για σας των πρώτων ημερών, όπου πολλές καταστάσεις θα έχουν μία τίμια εξέλιξη. Γενικότερα μην είστε ανυπόμονοι για την έκβαση μιας κατάστασης που χρειάζεται χρόνο και καλή διαχείριση. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας των πρώτων ημερών, θα έχετε μία έντονα ψυχολογική αστάθεια, όπου παλιές και νέες καταστάσεις βρίσκονται σε μία δυσκολία να εξελιχθούν. Φροντίστε τις σχέσεις σας με τους οικείους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα καλό είναι να μην εναποθέσετε τα παράπονα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί δεν θα σας δώσουν την δέουσα προσοχή. Είναι δύσκολη μέρα να μετακινηθείτε και να ταξιδέψετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύες, όπου σας δημιουργεί την αίσθηση της ανεπάρκειας, συναισθηματικής και οικονομικής. Φροντίστε να μην είστε απαιτητικοί με τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι πολύ πιθανό να νιώσετε μία κακή διάθεση εσείς των πρώτων ημερών, ενώ θα πρέπει να σταθείτε στα προβλήματα που σας έχουν δημιουργήσει κάποια πρόσωπα, από το φιλικό σας περιβάλλον.  

#Tags: Ζώδια