, Κυριακή
25 Φεβρουαρίου 2024

Τα ζώδια σήμερα 29 Νοεμβρίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Σήμερα είναι ίσως η ευκαιρία για τα ζώδια του Νερού των πρώτων ημερών, να νιώσουν σταθερότητα στις σχέσεις τους και να υπάρξει μία αισιόδοξη νότα στην καθημερινότητα τους. Βέβαια καλό είναι για όλους μας, να μην αφήσουμε τα λάθος νοήματα, να περιπλέξουν σχέσεις και επαγγελματικές συμφωνίες. 

*Για σας που έχετε γενέθλια σήμερα, οι καταστάσεις θα σας αναγκάσουν να βάλετε σειρά σε οικονομικές σας υποθέσεις, αν μάλιστα προέρχονται από κληρονομιές, συνεργασίες και σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα, ή πρόσωπα από το παρελθόν, όπου είναι η καλύτερη μέρα για να το πραγματοποιήσετε. Εμπιστευτείτε πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, που θέλει να σας βοηθήσει. 

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να κάνετε μία συμφωνία, να επικοινωνήσετε, αλλά και να μετακινηθείτε. Φροντίστε να κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η Σελήνη εγκαταλείπει το δικό σας ζώδιο και περνά στον Καρκίνο, ενεργοποιώντας τα θετικά της στοιχεία. Κάποια οικονομικά θέματα θα έχουν πολύ θετική έκβαση, για σας των πρώτων ημερών.  

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη περνά στο δικό σας ζώδιο και γαληνεύετε αρκετά, ενώ μια μετακίνηση σας, ένα πνευματικό σας έργο, κάποιες υποθέσεις σας, θα πάνε πολύ καλά σε βάθος χρόνου. 

ΛΕΩΝ

Είναι σίγουρο ότι δεν σας αρέσει να βρίσκεστε σε περιορισμό, αλλά σήμερα αποζητάτε την φωλιά σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα, την ησυχία σας. Μία οικονομική σας υπόθεση, θα έχει αίσιο τέλος. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτές οι μέρες σας έχουν κουράσει και τώρα είστε έτοιμοι να κάνετε τις εκκαθαρίσεις σας, τόσο στην συναισθηματική σας ζωή, όσο και στις επαγγελματικές σας βλέψεις. 

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια καλή μέρα για σας, όπου θα βάλετε κάποιες καταστάσεις σε σειρά και πολύ πιθανόν ένα οικονομικό σας θέμα, να τακτοποιηθεί άμεσα.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλή θα είναι η μέρα σας αυτή, για εσάς των πρώτων ημερών, όπου συναισθηματικά θέματα θα έχουν καλή έκβαση. Αν βρίσκεστε σε σχέση, να περιμένετε κάποιο ευχάριστο γεγονός. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε γενικότερα σε μία περίοδο αναστατώσεων και έντονων προβληματισμών. Αν σήμερα χρειαστεί να τακτοποιήσετε μία οικογενειακή σας υπόθεση, θα σας βοηθήσουν αρκετά οι συνθήκες που θα υπάρξουν, κυρίως πρωινή ώρα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η Σελήνη από τις 9.00 ώρα Ελλάδος, θα βρίσκεται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο σας, τον Καρκίνο, όπου  θα  σχηματίσει θετικές γωνίες. Είναι ευκαιρία να δώσετε λύσεις σε συναισθηματικά σας θέματα.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα,αλλά με έναν πολύ θετικό τρόπο. Κάποιοι στόχοι σας θα επιτευχθούν και θα νιώσετε αυτοπεποίθηση μέσα από τις αποφάσεις σας. 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα για σας του πρώτου δεκαημέρου είναι μία πολύ βοηθητική μέρα, κυρίως για την προσωπική σας ζωή. Σταθεροποιήστε μία κατάσταση, πάρτε νέες ευθύνες και επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.    

#Tags: Ζώδια