23:47, Τρίτη
24 Μαΐου 2022

Τα ζώδια σήμερα – Αναλυτικές προβλέψεις

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα από την Αλεξάνδρα Καρτά.

21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο της Παρθένου, οπότε και οι ενέργειες αλλάζουν, γινόμαστε πιο προσεκτικοί στα συναισθήματα μας, αλλά η θετική της όψη, με την Αφροδίτη, τον Ουρανό και τον Δία, δείχνει αισιοδοξία, ευκαιρίες και καλή οικονομική εξέλιξη, σε ένα γενικευμένο πλάνο. Σε προσωπικό επίπεδο τα ζώδια της Γης, του πρώτου και δευτέρου δεκαημέρου, θα είναι εκείνα που θα έχουν μία καλή εξέλιξη στην ζωή τους. Εδώ θέλω να επισημάνω ότι, οι 2 ανάδρομοι προσωπικοί πλανήτες αυτή την περίοδο, Ερμής και Αφροδίτη, μας δημιουργούν μία οπισθοδρόμηση στην ζωή μας, που αφορούν, πρόσωπα και καταστάσεις. Επανέρχονται από το παρελθόν, για να κλείσουν οριστικά ένα θέμα, ή να ξανασκεφτούμε σαν δεύτερη ευκαιρία, μία κατάσταση. Πιο αναλυτικά για τα 12 ζώδια, …

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μία επαγγελματική πρόταση, ή συζήτηση, θα έρθει την πιο κατάλληλη στιγμή, για να σας ανανεώσει. Η προσωπική σας ζωή, θέλει αρκετή προσπάθεια, για να την βάλετε σε σειρά, ιδίως εσείς του τρίτου δεκαημέρου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, είναι ένδειξη μίας καλής μέρας, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Επίσης, για σας του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε τον παράγοντα τύχη, μέσα από τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους του πρώτου δεκαημέρου, θα απολαύσετε σήμερα την εύνοια που θα σας παρέχει, η οικογένειας σας, ενώ ένα οικονομικό θέμα, που έχει καθυστερήσει, θα έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όμορφες συζητήσεις, με πρόσωπα από το παρελθόν, θα φροντίσουν σήμερα την ψυχολογία σας, ενώ θα μπορέσετε να ανανεώσετε ένα συμβόλαιο, ή μία υπόθεση που εκκρεμεί.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, οικονομικές υποθέσεις, θα έχουν σήμερα την τιμητική τους, ενώ μία επαγγελματική υπόθεση, που είχε καθυστερήσει, μπαίνει σε σειρά και σας ανεβάζει την ψυχολογία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους του πρώτου κυρίως δεκαημέρου, θα υπάρξει ένα νέο ευνοϊκό ξεκίνημα, ενώ εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, θα μπορέσετε να απολαύσετε την συντροφιά, αγαπημένων σας προσώπων.

ΖΥΓΟΣ

Αν και οι μέρες σας αυτές δεν ήταν και οι καλύτερες, σήμερα μέσα από μία πιο βαθιά συνειδητοποίηση των αναγκών σας, θα μπορέσετε να είστε πιο ξεκάθαροι πρώτα με τον εαυτό σας και μετά με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, είναι η μέρα που μπορείτε να γλυκάνετε και να ηρεμήσετε γύρω σας τις καταστάσεις. Μία αγαπημένη παρουσία από το παρελθόν, μάλλον θα σας βοηθήσει να μετριάσετε την κακή σας διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες θα υπάρξουν οικονομικές υποθέσεις, που βρίσκονται σε αναμονή και θα ολοκληρωθούν το επόμενο διάστημα. Σήμερα ίσως να υπάρξει, μία ώθηση σε αυτό το θέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία πολύ καλή μέρα για σας των 3 πρώτων πενθημέρων, όπου θα έχετε συναισθηματικές εξελίξεις και ξαφνικά γεγονότα που θα σας βγάλουν από μία δύσκολη κατάσταση. Ίσως βέβαια, να απομακρύνετε από κοντά σας μία δύσκολη κατάσταση, με πρόσωπο, που του λείπει η ειλικρίνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος συνεχίζει το ταξίδι του στο δικό σας ζώδιο, όπου φωτίζει τις κρυφές πτυχές καταστάσεων και προσώπων. Είστε σε μία περίοδο που η αλήθεια δεν θα αργήσει να φανερωθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες,το πρώτο πενθήμερο είναι εκείνο που έχει την μεγαλύτερη εύνοια αυτή την περίοδο, με γνωριμίες και ανεβασμένη την ψυχολογία σας. Πολλοί από σας θα έχετε χαρούμενα γεγονότα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σας γενικότερα.