17:31, Τετάρτη
17 Αυγούστου 2022

Τι λένε τα ζώδια για αύριο, 1 Ιουλίου

Τα ζώδια για αύριο από την Αλεξάνδρα Καρτά.

1 Ιουλίου 2022 [Παρασκευή]

Ο μήνας ξεκινά με πολύ ένταση και μυστικές ενέργειες, εφόσον Άρης και Πλούτωνας σχηματίζουν ένα δύσκολο πλανητικό τετράγωνο. Αφορά κυρίως τα ζώδια, Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως, του τρίτου δεκαημέρου, όπου θα υπάρξουν δυσκολίες στο να διαχειριστούν την κάθε κατάσταση.

ΚΡΙΟΣ

Ο μήνας ξεκινά με αρκετή ένταση, αλλά επίσης μέσα από τις δυσκολίες, θα βάλετε το οριστικό τέλος, σε καταστάσεις που σας έχουν κουράσει. Είστε έτοιμοι να κάνετε την υπέρβαση σε ένα επαγγελματικό διάβημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης σε αυτή την δύσκολη στιγμή, λόγο της σύγκρουσης του με τον Πλούτωνα, θα φανερώσει μία σειρά από εσωτερικές σας ανησυχίες και φόβους. Είναι η στιγμή που η σκέψη σας, είναι γεμάτη θυμό από αδικίες που έχετε βιώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αποφάσεις σας και γενικότερα οι έντονοι διαπληκτισμοί με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας κουράσουν και θα σας γεμίσουν με απογοήτευση. Ίσως μάλιστα κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν, σας απογοητεύσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι σχέσεις σας θα περάσουν κρίση, αλλά μπορεί να είναι η στιγμή της απελευθέρωσης σας, από άρρωστες καταστάσεις που σας κρατούσαν δέσμιους. Μην αφήσετε όλο αυτό να σας μπλοκάρει ενεργειακά, αλλά δείτε το σαν λύτρωση και την απαλλαγή πραγμάτων, που δεν ανήκουν πλέον στην ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να δείξετε μεγάλη προσοχή σε κάθε επαγγελματική σας κίνηση, ακόμη και αν όλα δείχνουν γνώριμα και εύκολα. Η μεγάλη και σκοτεινή ενέργεια του Πλούτωνα σε αντιπαράθεση με τον Άρη, θέλουν να εμποδίσουν κάποιο σχέδιο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, το δύσκολο τετράγωνο, Άρη – Πλούτωνα, είναι μία βόμβα έτοιμη να εκραγεί, για κάθε συναισθηματική, οικονομική και επαγγελματική σας υπόθεση, που σκοπός της είναι, να σταματήσει την εξέλιξη σας, έστω και προσωρινά.

ΖΥΓΟΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα δεν θα είναι καλά, εφόσον ο Άρης απέναντι σας, σας δημιουργεί έκρυθμες καταστάσεις και υπερβολές, που δεν θα μπορέσετε εύκολα να διαχειριστείτε. Έχετε την επιθυμία να αναγεννηθείτε, μέσα από χωρισμούς και αποστασιοποίηση καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις που σίγουρα θα σας προβληματίσουν. Ίσως ξεκινήσουν με λεκτική αντιπαράθεση, αλλά και με κάποια υπερβολή, που θα ξεσκεπάσουν τις κακές σχέσεις σας, με κάποια πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας ξεκινά με κάποια έντονα συναισθήματα προς ένα πρόσωπο ή μία κατάσταση. Είναι η στιγμή που θα αμφισβητήσετε τα συναισθήματα των άλλων προς εσάς, όπως επίσης θα νιώσετε απέραντη έλξη προς ένα πρόσωπο, που μάλλον είναι απαγορευτικό, για την ηθική σας υπόσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι μία δύσκολη μέρα, αλλά έχει μία προέκταση και στις επόμενες μέρες, στα έντονα συναισθήματα που θα σας κυριεύσουν. Ίσως οι σχέσεις σας με τους άλλους δεν ήταν ειλικρινείς, αλλά και θα υπάρξει μία ένταση με πρόσωπο της οικογένειας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νιώθετε ότι τα πράγματα δεν είναι αρκετά ήρεμα για σας, όπου μία παρασκηνιακή κατάσταση, θα σας πιέσει και στην συνέχεια θα σας εκθέσει. Είναι η στιγμή όπου ο θυμός σας κυριεύει, με αποτέλεσμα να δράσετε σπασμωδικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτές τις μέρες θα πρέπει να ρίξετε τους τόνους, αν θέλετε να έχετε γεμάτο το πορτοφόλι σας και τις σχέσεις σας ήρεμες. Είναι πολύ επικίνδυνο να εμπιστευτείτε σήμερα φιλικό σας πρόσωπο, αλλά και να πάρετε μία απόφαση, που αφορά την οικονομική σας κατάσταση.