Τι λένε τα ζώδια για σήμερα

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα, από την Αλεξάνδρα Καρτά.

26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Λέοντα, περνώντας από το τρίτο και τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου. Η αντίθεση της Σελήνης με τον πλανήτη Δία, δημιουργεί την αίσθηση των ευκαιριών. Ίσως λοιπόν εσείς που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο του Σταθερού Σταυρού, [Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός και Υδροχόος], δεχτείτε την εύνοια από κάποιες πηγές, που αφορούν, εργασιακά, οικογενειακά και συναισθηματικά θέματα. Από το μεσημέρι και μετά θα υπάρξει ένα πιο ξεκάθαρο τοπίο, σε αυτά τα τέσσερα ζώδια. Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια, …

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν σήμερα πολύ καλές ευκαιρίες, σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Ίσως μάλιστα να νιώσετε αισιοδοξία, για μία υπόθεση, ή ένα σας νέο εγχείρημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η Σελήνη στο τρίτο σας δεκαήμερο, θα έχει μία αρκετά καλή επιρροή, όπου θα σας φέρει πιο κοντά με πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Επίσης ένα επαγγελματικό σας σχέδιο, μπαίνει και πάλι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για όσους ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, η μέρα αυτή έχει μία πολύ αισιόδοξη πορεία, με καλές εξελίξεις και πολύ έντονη επικοινωνία. Από το απόγευμα και μετά, θα υπάρξει ο παράγοντας τύχη, σε μία επαφή, ή ραντεβού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, αν και βρίσκεστε σε μία αρκετά ρευστή περίοδο, η μέρα αυτή θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της πληρότητας. Μπορεί μάλιστα να κερδίσετε ένα χρηματικό ποσόν, χωρίς ιδιαίτερο κόπο, αλλά με προστασία από τον παράγοντα τύχη.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, αλλά αυτή την φορά να περνά από το τρίτο σας δεκαήμερο, θα έχετε μία αισιοδοξία σε προσωπικό επίπεδο. Η αντίθεση με τον πλανήτη των ευκαιριών, Δία, θα σας κάνει περισσότερο δεκτικούς, στην εύνοια και την υποστήριξη των άλλων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, οι επαγγελματικές ευκαιρίες, θα έχουν σαν αποτέλεσμα να έχετε μία πολύ καλή στάση απέναντι στα γεγονότα της μέρας. Η Σελήνη επίσης στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα σας προσφέρει μία νέα γνωριμία, που θα είναι κλειδί για τα επαγγελματικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία διάθεση να αποτινάξετε από πάνω σας, κάθε κατάσταση που σας προβληματίζει. Ίσως μάλιστα να βρείτε τρόπους να φροντίσετε κάποια οικονομικά θέματα, που σας έχουν ταλαιπωρήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, για κάποιες ώρες, θα φέρει μία επαγγελματική εξέλιξη, κυρίως για σας του τρίτου δεκαημέρου. Έχετε σίγουρα μία πλήρη εύνοια, σε μία πρόταση που έχει παρουσιαστεί αυτές τις μέρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή μέρα για σας, ακόμη και αν κάποια πράγματα σας έχουν πιέσει αρκετά. Από το λίγο, θα βγάλετε το πολύ και σίγουρα θα προχωρήσετε με αισιόδοξη διάθεση. Η επικοινωνία σας σήμερα, θα είναι μία καλή ευκαιρία για να εξελιχθείτε, στον τομέα που θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, όλα θα ολοκληρωθούν με τον καλύτερο τρόπο, απλώς να πιστέψετε στις δυνατότητες σας και σε κάθε περίπτωση, μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις, που θα σας απογοητεύσουν αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, ο Δίας έχει φτάσει στην 24 μοίρα του ζωδίου σας, σε ορθή πορεία, οπότε και ευνοήστε εσείς που έχετε γεννηθεί στις 12, 13 και 14 Φεβρουαρίου. Κάποια αισιόδοξα λοιπόν νέα, θα έρθουν την πιο κατάλληλη στιγμή.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας, οι ευκαιρίες σήμερα, θα έρθουν μέσα από την επαγγελματική σας πορεία, ενώ θα προκύψουν ευχάριστες εξελίξεις στην υγεία σας, αλλά και στην υγεία αγαπημένου σας προσώπου.