16:03, Τετάρτη
17 Αυγούστου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για αυτό το Σαββατοκύριακο

Ζώδια: Προβλέψεις για αυτό το Σαββατοκύριακο από την Αλεξάνδρα Καρτά.

Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουλίου

Το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου, είναι αρκετά απαιτητικό και επικίνδυνο. Απαιτητικό, γιατί πολλές καταστάσεις δεν θα έχουν την εξέλιξη που θα θέλαμε, αλλά και επικίνδυνο γιατί υπάρχει έντονη η απόσπαση της προσοχής μας, λόγο της δύσκολης όψης Ερμή – Ποσειδώνα. Η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, έχει ένα επίσης ανατρεπτικό πέρασμα, όπου επιβεβαιώνεται, ότι αυτές οι μέρες δεν είναι φιλικές και ανέμελες.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η επικοινωνία σας αυτές τις μέρες θα γίνει έντονα απαραίτητη, για να βάλετε πράγματα σε σειρά, να νιώσετε ασφάλεια και να αποσπάσετε από τους άλλους μία υπόσχεση, ή ένα θετικό μήνυμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά σας, ίσως σας προβληματίσουν και πολύ πιθανόν να δώσετε μεγαλύτερη έκταση σε κάποιες ανασφάλειες σας, από ότι πραγματικά το αξίζουν. Γενικότερα, μην αφήσετε κάποιους να σας χαλάσουν την διάθεση αλλά και τις καλοκαιρινές σας αποδράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, ο Ερμής στο δικό σας ζώδιο, δέχεται θετικές αλλά και αρνητικές όψεις, κάνοντας αυτό το διήμερο αρκετά ενεργό, με την επικοινωνία σας. Ίσως μάλιστα μία μετακίνηση σας, θα είναι γεμάτη με συναισθηματικές συναντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έντονα συναισθήματα θα υπάρξουν αυτό το διήμερο, με πολλά μηνύματα, συζητήσεις, που θα καταλήγουν σε εσωτερική αφύπνιση. Ίσως μπορέσετε να κλείσετε κάποιες παλιές υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, άλλη μία καλοκαιρινή στιγμή, που κάτι θα σας στεναχωρήσει και θα σας βγάλει από το πρόγραμμα που έχετε βάλει. Αν πρέπει να κάνετε κάποια οικονομική κίνηση, καλό είναι να μην ρισκάρετε τα χρήματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους τρίτου δεκαημέρου, αυτές οι μέρες κάτι θέλουν να σας πουν, κάτι να σας φανερώσουν, μέσα από μία δύσκολη συγκυρία. Ανανεωθείτε εσωτερικά και μην ξεχνάτε ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους, για αυτό το λόγο, μην βιάζεστε.

ΖΥΓΟΣ

Αν κάτι θα πρέπει να προσέξετε αυτές τις μέρες είναι η υγεία σας, αλλά και κάθε τι που κατέχετε. Μην αφήσετε τα κεκτημένα σας να πέσουν σε χέρια, που δεν τους ανήκουν και δεν τους αξίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα είναι αρκετά πολύπλοκα. Θα έχετε μία δυσκολία στο να αντιμετωπίσετε την παράλογη κάποιες φορές συμπεριφορά των άλλων, αλλά μπορεί και εσείς να βγάζετε κάτι αρνητικό στις σχέσεις σας και για αυτό το λόγο να μην έχετε καλή επικοινωνία με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ενισχύει κάποιες σχέσεις σας, αλλά και κτυπά το καμπανάκι του κινδύνου, όταν πρόκειται να ισορροπήσετε τις διαφορετικές απόψεις μεταξύ των μελών της οικογένειας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως αυτό το Σαββατοκύριακο είναι περισσότερο πρακτικό, με έντονη εργασιακή εξέλιξη, παρά Καλοκαιρινό και ανέμελο. Βέβαια θα πρέπει να εντοπίσετε τα λάθη που είχατε κάνει κατά το παρελθόν και αυτό θα σας βοηθήσει να φτιάξετε την εικόνα σας προς τα έξω.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια καλά νέα θα έρθουν από μία επιχειρηματική σας δραστηριότητα, ή μία δημιουργική σας απασχόληση. Τα πράγματα θα εξελιχθούν καλά, αν είστε προσεκτικοί με τις οικονομικές σας δραστηριότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μία περίοδος με έντονα συναισθηματικά ξεσπάσματα, που μάλλον θα πρέπει να αποφύγετε τις διευκρινήσεις, αν δεν είστε έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Φροντίστε να χαλαρώσετε και να έχετε δίπλα σας, πρόσωπα που σας στηρίζουν.