10:48, Τετάρτη
17 Αυγούστου 2022

Ζωδιακές προβλέψεις για σήμερα

Τα ζώδια για σήμερα από την Αλεξάνδρα Καρτά.

28 Ιουνίου 2022

Σήμερα, ο Ήλιος σχηματίζει μία απαιτητική όψη με τον Δία. Βέβαια ο Δίας, όσο άσχημα και να βλέπει τον Ήλιο μας, δεν θα προκαλέσει πόνο. Η υπεραισιοδοξία που μπορεί να προκληθεί, μπορεί να μας απομακρύνει από τα ηθικά μας κίνητρα. Αυτό που πρέπει να προσέχουμε όταν ο Δίας βλέπει αρνητικά τον Ήλιο και τον Ωροσκόπο μας είναι, να γινόμαστε πιο συντηρητικοί στα οικονομικά, στην υπερφαγία, όπως επίσης την αλόγιστη και επικίνδυνη συμπεριφορά. Τα ζώδια που επηρεάζονται είναι ο Καρκίνος, Κριός, Ζυγός και Αιγόκερως, του πρώτου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Μία τάση υπερβολής θα υπάρξει σήμερα, όταν μάλιστα θα ασχοληθείτε με οικογενειακές υποθέσεις, ή κάποιο ακίνητο σας. Είναι η στιγμή, που δεν πρέπει να καλλιεργήσετε τον εγωισμό, σε σχέσεις αλλά και σκέψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, η επικοινωνία σας σήμερα θα χάσει το μέτρο και ίσως να είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα βήμα πίσω, όταν κάτι δεν σας προκαλεί συναισθήματα χαράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οικονομικά θέματα θα σας δημιουργήσουν την πεποίθηση ότι θα ολοκληρωθούν όπως ακριβώς θέλετε. Είναι μία καλή στιγμή για να κάνετε μία υπερβολική κίνηση, που θα μαρτυρά τα συναισθήματα σας, στο πρόσωπο που αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, ο Ήλιος που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, δέχεται μία όψη υπερβολής από τον Δία, κάτι που θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της ευφορίας, αλλά και τις απροσεξίας, σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, αλλά και την γενικότερη κοινωνική σας εικόνα.

ΛΕΩΝ

Προετοιμαστείτε για την αυριανή Νέα Σελήνη, που σίγουρα θα σας δημιουργήσει την αίσθηση της εσωτερικής αναζήτησης, των σκέψεων και συναντήσεων, που καλό είναι να έχουν μία παρασκηνιακή χροιά. Και αυτό το αναφέρω γιατί, καλό είναι, να μην εκτεθείτε στα μάτια των άλλων, όταν για κάτι δεν είστε ακόμη έτοιμοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι μία χρονική στιγμή που θα θέσετε τα νέα σας σχέδια, κάτι που θα σας ευνοήσει στο μέλλον, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Το διάστημα αυτό θα έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που έχετε ίδια φιλοσοφικά και πνευματικά ζητούμενα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Δίας απέναντι σας, μάλλον θέλει να σας βρει συνοδοιπόρους και δυνατούς συμμάχους. Βέβαια θα τους χαρακτηρίζει από την μια η υπερβολή και από την άλλη μία εγωιστική συμπεριφορά .

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, μία γενικότερη αναστάτωση σας διακρίνει αυτή την περίοδο, όταν μάλιστα θα έχετε και κάποια θέματα, εργασιακά, ή υγείας, που ήδη σας έχουν ταλαιπωρήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η προσωπική σας ζωή έχει γίνει πολύ έντονη για σας, όταν μάλιστα αυτό το Καλοκαίρι, δεν θα σας αφήσουν οι πλανητικοί συνδυασμοί, να νιώσετε μόνοι και … συναισθηματικά αδικημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία μέρα πριν την Νέα Σελήνη που θα συμβεί στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σας, θα έχετε την πεποίθηση ότι οι σχέσεις σας, θα ολοκληρωθούν με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Συμβουλή μου είναι, να μην βλέπετε τα πράγματα μέσα από τις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες, γιατί μπορεί να απογοητευτείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καιρός για ξεκούραση και κάποιες αποδράσεις που θα σας δημιουργήσουν την αίσθηση των νέων καταστάσεων στην ζωή σας. Φροντίστε να πάρετε τις μικροχαρές που σας προσφέρονται, χωρίς να σας δημιουργούνται, τύψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία πολύ καλή μέρα για να κάνετε κάποιες υπερβολές, που αφορούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και γενικότερα τους ανθρώπους που σας δημιουργούν όμορφα συναισθήματα. Ίσως δεχθείτε, ή προσφέρετε εσείς, κάποιο όμορφο δώρο.