, Κυριακή
05 Μαΐου 2024

search icon search icon

Έκτακτη αιμοδοσία σήμερα στην πλατεία του Ευόσμου!

aimodosia
Λόγω των αυξημένων αναγκών για αίμα –φαινόμενο ιδιαίτερα έντονο κατά την καλοκαιρινή περίοδο– ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου προχωρά στην οργάνωση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ σήμερα Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου από τις 9.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. στην πλατεία Ευόσμου, όπου θα βρίσκεται εγκατεστημένη η κινητή μονάδα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
Το Τμήμα Προστασίας & Προαγωγής Δημόσιας Υγείας του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι δεν έχουν δώσει αίμα εδώ και τέσσερις ημερολογιακούς μήνες, να δώσουν το παρών τους σε αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια ανθρωπιάς και κοινωνικής αλληλεγγύης.
Παράλληλα ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου, επιθυμώντας να συμβάλλει στην προσπάθεια των νοσηλευτικών ιδρυμάτων για την κάλυψη των αναγκών για αίμα, απευθύνει κάλεσμα στους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν στο Κέντρο Αίματος του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα στο [email protected] και στο 2310 558 505. Ώρες αιμοδοσίας:
Δευτέρα – Παρασκευή: 8:30-13:30 και 17:30-19:30
Σαββατοκύριακο: 9:00-12:30.
Σημειώνεται ότι οι εθελοντές αιμοδότες πρέπει να φέρουν μαζί τους ταυτότητα. Οι άντρες μπορούν να δώσουν αίμα κάθε τρεις μήνες και οι γυναίκες κάθε τέσσερις. Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προστασίας και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας, Μαβίλη & Πυθαγόρα (περιοχή ΙΚΑ Ευόσμου), στο [email protected] και στο 2310 558 505, αλλά και στο Facebook, https://www.facebook.com/healthdeptevosmos.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.