, Κυριακή
05 Μαΐου 2024

search icon search icon

Την Παρασκευή αλλάζουν όλα στον ΟΑΣΘ ή… τίποτα!

oasth
του Βαγγέλη Στολάκη
Τέλος στο «χειρόφρενο» ή… εκ νέου εμπλοκή στις συζητήσεις με το υπουργείο υποδομών Μεταφορών και Δικτύων θα σημάνει η συνάντηση εκπροσώπων του υπουργού με στελέχη του ΟΑΣΘ.
Όπως αναφέρει στο KARFITSA.GR ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης την προσεχή Παρασκευή στη μια το μεσημέρι τα στελέχη του θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τα στελέχη των υπουργείων Οικονομικών και Μεταφορών προκειμένου να βρεθεί… «χρυσή τομή».
«Επικοινώνησε σήμερα μαζί του η διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του κ. Σπίρτζη. Η συνάντηση ορίστηκε για την 30η Σεπτεμβρίου στις 13:00. Θα γίνει στην αίθουσα συσκέψεων της αρμόδιας επιτροπής του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων» λέει ο κ. Στεφανίδης.
Στην ερώτηση εάν θα δώσει και ο ίδιος το παρών σχολιάζει: «Ρώτησα εάν θα προεδρεύσει της συνάντησης ο υπουργός. Μου είπαν όχι, άρα κι εγώ δεν θα είμαι εκεί».
Ο ίδιος εκτιμά πως θα παρουσιαστούν στα στελέχη του Οργανισμού αλλαγές στον νόμο και στην ισχύουσα σύμβαση του ΟΑΣΘ με το ελληνικό δημόσιο.
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.