, Σάββατο
04 Μαΐου 2024

search icon search icon

ΚΕΡΔΙΣΤΕ πέντε διπλές προσκλήσεις για τις δυο μοναδικές συναυλίες του Δ. Σαββόπουλου στη Θεσσαλονίκη

Διαγωνισμός Δ. Σαββόπουλου

«Το Φορτηγό» του Διονύση Σαββόπουλου επιστρέφει στην αφετηρία του: στην Θεσσαλονίκη! Στο Βασιλικό Θέατρο Δευτέρα 8 και Τρίτη 9 Μαΐου! Μισός αιώνας συμπληρώνεται φέτος από την πρώτη κυκλοφορία του ιστορικού πια βινυλίου ΦΟΡΤΗΓΟ. Ο Διονύσης Σαββόπουλος το παρουσίασε αρχικά στην αίθουσα του αρχαιότερου Φιλολογικού Συλλόγου της πόλης των Αθηνών, την αίθουσα του «Παρνασσού» τον περασμένο Δεκέμβρη και κατόπιν στον πολυχώρο τέχνης gazarte ως τα τέλη του Μάρτη. Η παράσταση θεωρήθηκε σταθμός για την ελληνική μουσική σκηνή με πολλούς κριτικούς να την κατατάσσουν ως την καλύτερη του δημιουργού μέχρι σήμερα και την παρακολούθησαν χιλιάδες άνθρωποι και πλήθος καλλιτεχνών από όλο το φάσμα των τεχνών.
Και τώρα μετά από 50 χρόνια ο Διονύσης Σαββόπουλος κάνει το ταξίδι αντίστροφα και γυρίζει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε με το ΦΟΡΤΗΓΟ του: στην Θεσσαλονίκη, για δυο μοναδικές παραστάσεις.

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

Δευτέρα 8 και Τρίτη 9 Μαΐου
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:30
Ώρα έναρξης: 21.15
Η εφημερίδα Karfitsa και το ειδησεογραφικό site www.karfitsa.gr δίνει τη δυνατότητα σε πέντε τυχερούς αναγνώστες να παρακολουθήσουν την μοναδική αυτή παράσταση από κοντά και να κερδίσουν πέντε διπλές προσκλήσεις!

Όροι Διαγωνισμού («Δωρεάν εισιτήρια για τις συναυλίες του Δ. Σαββόπουλου»):

Διαγωνισμός μέχρι Παρασκευή, 05 Μαΐου 2017 23:59! Διεκδικήστε πέντε διπλά δωρεάν εισιτήρια για τις δυο μοναδικές συναυλίες του Διονύση Σαββόπουλου τη Δευτέρα 8 και την Τρίτη 9 Μαΐου στο Βασιλικό Θέατρο.
Πώς; Κανετε LIKE και Share το PINNED post που θα βρείτε στο Οfficial Facebook Page karfitsa.gr. Το Σάββατο 06 Μαΐου 2017 θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας karfitsa.gr -μετά από κλήρωση- τα ονόματα των νικητών.
Αναλυτικά:
Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται μέσα από τη σελίδα Facebook Karfitsa.gr. Για να λάβετε μέρος, θα πρέπει να κάνετε LIKE και SHARE το καρφιτσωμένο post του διαγωνισμού μέχρι και Παρασκευή, 05 Μαΐου 2017 23:59. Το Σάββατο 06 Μαΐου 2017 θα συλλέξουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων και με τη μέθοδο «List Randomizer» της ιστοσελίδας «RANDOM.ORG» θα λάβουμε τα πέντε πρώτα ονόματα ως νικητές του διαγωνισμού.
Ο κάθε νικητής θα παραλάβει μια διπλή πρόσκληση αυστηρά προσωπική.
Καλή επιτυχία!
Οι 5 νικητές του διαγωνισμού!! (Ισχύει για τη μοναδική παράσταση της Τρίτης 9 Μαΐου)

Σημείωση: Σύμφωνα με τη διοργανώτρια, «Η παράσταση της Δευτέρας 8 Μαΐου ακυρώνεται για τεχνικούς λόγους.

Την Τρίτη 9 Μαΐου η παράσταση θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να αλλάξουν τα εισιτήρια τους για την παράσταση της Τρίτης 9 Μαΐου ή εναλλακτικά να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων από τα σημεία όπου τα αγόρασαν (όλα ταμεία του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και OTE shop).

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων που εξέδωσαν τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά μπορούν να κάνουν ακύρωση, να τους επιστραφούν τα χρήματα μέσω τραπέζης και να κάνουν εκ νέου αγορά για την παράσταση της Τρίτης  σε όλα τα Ταμεία του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.