, Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

search icon search icon

Υποσχέθηκε ο Μουσουρούλης

Πάντως σε επίπεδο πρώτης εντύπωσης και υποσχέσεων πάνε καλά οι νέοι υπουργοί. Όλοι οι τοπικοί άρχοντες που τους επισκέφτηκαν τις τελευταίες ημέρες από τη Θεσσαλονίκη έχουν να λένε για το ενδιαφέρον που δείχνουν, για τη διάθεση τους να ασχοληθούν, να λύσουν προβλήματα, να βοηθήσουν τις τοπικές κοινωνίες. Πάρτε για παράδειγμα το νέο υπουργό Ναυτιλίας Κωστή Μουσουρούλη.

Τον επισκέφτηκε πρόσφατα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Αλεξανδρής για το θέμα της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού στη Ν. Μηχανιώνα που κινδύνευσε με «λουκέτο» πέρσι γιατί κάποιοι… ξέχασαν ότι τα κτίρια μετά από κάποιες δεκαετίες θέλουν και.. συντήρηση! Ο υπουργός λοιπόν δεσμεύτηκε πως άμεσα θα προχωρήσει στις ενέργειες που απαιτούνται ώστε και οι επισκευές να γίνουν και η Σχολή να μείνει στη Ν. Μηχανιώνα. Μακάρι, εμείς, μια φορά, κρατάμε μικρό καλάθι και θα περιμένουμε να δούμε αποτελέσματα, γιατί στη χώρα αυτή από λόγια, χορτάσαμε!

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.