, Κυριακή
05 Μαΐου 2024

search icon search icon

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» στo 4th Panorama Charity Fun Run 2018

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης συμμετείχε στo 4th Panorama Charity Fun Run 2018 στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα και Εμπειρογνώμονας στο κοινό πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στον αθλητισμό είναι η Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, κ. Έλενα Ράπτη.

Εθελοντές της καμπάνιας βρέθηκαν την Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στον αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης, όπου είχαν τη δυνατότητα από υπαίθριο stand να ενημερώσουν τους παρευρισκόμενους για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Όσοι συμμετείχαν στo 4th Panorama Charity Fun Run 2018 είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν: το DVD της ιστορίας κινουμένων σχεδίων «To Μυστικό της Νίκης», το παιδικό παραμύθι «Η ΚΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ», το έντυπο «Ο Κανόνας των Εσωρούχων» με οδηγίες για γονείς καθώς και το φυλλάδιο «7 τηλεφωνικές γραμμές βοήθειας».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.