Εισαγγελική έρευνα για τις φωτιές στη Μαγνησία διατάχθηκε χθες η οποία θα ερευνήσει τον μεγάλο αριθμό των εστιών, καθώς και την ασυνήθιστη ένταση και έκταση τους.
Ο συγχρονισμός, όπως αναφέρουν τα gegonota news στην εκδήλωσή τους, δημιουργεί εύλογες υπόνοιες για σκόπιμη οργανωμένη εγκληματική δραστηριότητα και όχι μόνο για απλό, τυχαίο φαινόμενο σύμπτωσης περιστατικών αμελούς συμπεριφοράς.
Στην προκαταρκτική θα εξετασθούν όλα τα δεδομένα και θα κληθούν να καταθέσουν στοιχεία όλοι όσοι έκαναν λόγο για εμπρησμό, όπως ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός. Βαρύτητα θα δοθεί σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην φωτιά που ξέσπασε ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία στην Βιομηχανική Περιοχή και στο Σέσκλο.





