Μήνυμα με φόντο τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έστειλε ο Θόδωρος Καρυπίδης.
Ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον δεύτερο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Οι «κίτρινοι» νίκησαν με 1-0 στο Αγρίνιο και έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό, που θα είναι ο πρώτος της ομάδας μετά από 14 χρόνια. Ο πρόεδρος των «κιτρίνων» Θόδωρος Καρυπίδης με μήνυμα του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης μίλησε για τον ημιτελικό με τα «καναρίνια».
Αναλυτικά όσα αναφέρει στο μήνυμα του ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:
«Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια έχουμε μπροστά μας τη μεγάλη ευκαιρία να πάει ξανά ο Άρης στον τελικό του κυπέλλου. Ένα βήμα απομένει ακόμη και τώρα είναι η ώρα να μιλήσει το Κλεάνθης Bικελίδης. Το γεμάτο Bικελίδης θα δώσει στους παίκτες την ώθηση που χρειάζονται για να σφραγίσουν την πρόκριση.
Την Τετάρτη το Bικελίδης πρέπει να θυμίζει τα παλιά. Ένα βήμα έμεινε, θα το κάνουμε μαζί ομάδα και κόσμος. Ραντεβού την Τετάρτη στο σπίτι μας για να σφραγίσουμε μαζί την πρόκριση στον τελικό».



