Το δρόμο για τη φυλακή πήραν η 31χρονη που οδηγούσε το αυτοκίνητο που παρέσυρε τον Βούλγαρο οπαδό και ο τότε σύντροφός 53 ετών έπειτα από
την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου που καταδίκασε τη γυναίκα που τον παρέσυρε σε 4 χρόνια φυλάκιση για ανθρωποκτονία με ενσυνείδητη αμέλεια και τον τότε φίλο της επίσης σε 4 χρόνια φυλάκιση για διατάραξη και συμπλοκή. Οι υπόλοιποι 6, οπαδοί του ΠΑΟΚ καταδικάστηκαν για διατάραξη και συμπλοκή σε ποινές από 1 έτος και 6 μήνες και και 2 χρόνια και 10 μήνες και όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι με τριετή αναστολή. Πρωτόδικα η 31χρονη που οδηγούσε το αυτοκίνητο είχε για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο σε κάθειρξη 7 ετών ωστόσο η έφεσή της είχε ανασταλτικό χαρακτήρα και ήταν ελεύθερη. Αντίθετα ο 53χρονος φίλος της εκείνη την εποχή είχε προφυλακιστεί και τώρα θα εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής. Ο Τόσκο Μποζατζίσκι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στις 5 Ιανουαρίου του 2020.
Ο 28χρονος νεαρός, οπαδός της βουλγαρικής Μπότεφ Πλόβντιβ, οι οργανωμένοι φίλαθλοι της οποίας έχουν αδελφοποιηθεί με τους αντίστοιχους του Άρη, είχε βρεθεί στη Θεσσαλονίκη με συμπατριώτες του προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ στις 4 Ιανουαρίου του 2020, στο Κλεάνθης Βικελίδης.
Την επόμενη μέρα, κι ενώ ο 28χρονος και η παρέα του κάθονταν σε καφέ στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ. Από τα χτυπήματα, ο 28χρονος έπεσε στο οδόστρωμα, ενώ μισθωμένο αυτοκίνητο που φέρεται να οδηγούσε η 31χρονη πέρασε από πάνω του, με αποτέλεσμα ο νεαρός να καταλήξει.



