Το παράθυρο του Ιανουαρίου είναι πλέον ανοιχτό για μεταγραφές στην Πρέμιερ Λιγκ και σε όλη την Ευρώπη, με τους συλλόγους να προσπαθούν να προσθέσουν στις ομάδες τους ποδοσφαιριστές, καθώς προχωράμε στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.
Το παράθυρο συνήθως ανοίγει την 1η Ιανουαρίου για τους συλλόγους της Premier League, όπως συμβαίνει επίσης στη Σκωτία, τη Γερμανία και τη Γαλλία , ενώ εκείνοι στην Ιταλία και την Ισπανία έπρεπε να περιμένουν μέχρι τις 3 Ιανουαρίου για να κάνουν οποιεσδήποτε υπογραφές.
Αρκετοί παίκτες έχουν ήδη συνδεθεί με ομάδες, με όλα τα βλέμματα στραμμένα στη Νιούκαστλ για να δουν τι δουλειά θα κάνουν υπό τους νέους Σαουδάραβες ιδιοκτήτες τους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, dεδομένου ότι η σχέση του Ομπαμεγιάνγκ και του Αρτέτα φαίνεται να μην μπορεί να διορθωθεί, οι Gunners θα είναι πρόθυμοι να μετακινήσουν τον Γκαμπονέζο επιθετικό όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να αφαιρέσουν τον μισθό του £350.000 την εβδομάδα από τους μισθούς τους.
Επομένως, η Νιούκαστλ θα μπορούσε να κοιτάξει να κεφαλαιοποιήσει αυτόν τον μήνα και να δημιουργήσει ένα πλεονέκτημα για τον Ομπαμεγιάνγκ, του οποίου ο συνολικός απολογισμός των 92 γκολ σε 165 εμφανίσεις στην Άρσεναλ θα τον καθιστούσε μια εξαιρετική μεταγραφή για τον σύλλογο.



