, Τρίτη
29 Νοεμβρίου 2022

Ανοιχτή συναυλία με τη Μαρίζα Ρίζου στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκων

Η αστείρευτη Μαρίζα Ρίζου με τις υπέροχες διασκευές της έρχεται για μία ανοιχτή συναυλία την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022, στις 21.00, στον αύλειο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου Πεύκων του Δήμου Νεάπολης Συκεών.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Θεοτόκια 2022.

Το κορίτσι που ξεσήκωσε τα καλοκαιρινά μας βράδια με το μουσικό της πρόγραμμα, το κέφι και την διάδραση που μας έχει συνηθίσει στις ζωντανές της εμφανίσεις έρχεται για να υποδεχτεί μαζί μας το φθινόπωρο, με μία συναυλία με δωρεάν είσοδο για όλους.

Το κοινό της την αγαπά φανατικά και είναι για όλους μας η καλύτερη πρόταση για μια ξεσηκωτική βραδιά, που θα μας κάνει να ξεχαστούμε. Η φθινοπωρινή συναυλία της Μαρίζας Ρίζου!

Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο όπως πάντα με μεράκι, με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια, πικάντικες διασκευές, πρόζα, ενέργεια, κέφι, διάδραση!

Η συνταγή για μια αξέχαστη μουσική βραδιά!
Αναμφίβολα, η Μαρίζα Ρίζου αποτελεί μία από τις παρουσίες που ξεχώρισαν στη νέα γενιά του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού.
Από συναυλία σε συναυλία εμπλουτίζει την performance της με νέο υλικό και κάθε της πρόγραμμα είναι φτιαγμένο με αγάπη και τρέλα, γεμάτο με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, παλιότερα, καινούρια, διασκευές, πρόζα, αστείρευτη ενέργεια και φυσικά διάδραση!

Θα ακούσουμε κιθάρες, πιάνο, hammond, τζουράδες, νταούλια και διάφορα άλλα στο «Μ’ αεροπλάνα και βαπόρια», στο «Μηδέν», στο «Καίγομαι» και στο «Ζητάτε να σας πω», αλλά βέβαια και στο «Πετάω», στο «Είναι μικρή η ζωή» αλλά και στα πιο καινούρια «Κάποιος να με σύρει», «Πάμε πιο πέρα» και «Πόσο Βλάκας».

Η Μαρίζα, μαζί με τη γνωστή παρέα της, αλλά και καινούρια μέλη, τους «συνήθεις υπόπτους» και παιχταράδες (όπως τους αποκαλεί!), επιστρέφουν δυναμικά και με άγριες διαθέσεις!

Με ανοιχτή καρδιά και λαχτάρα θα απολαύσουμε μια μοναδική βραδιά, ένα ξεχωριστό Live.

Πληροφορίες:

Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκων

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Ώρα: 21:00

Είσοδος Ελεύθερη