«Κάθε πέρυσι και καλύτερα; Πώς περάσαμε στην καραντίνα; Εμβολιασμένοι ή αρνητές; Ποιος πάει και ποιος έρχεται στη Μύκονο; Τι υστερία είναι αυτή με τα social media; Πόσο politically correct είμαστε; Ποια είναι η αλήθεια πίσω από τις διαφημίσεις, τα σίριαλ και τα reality; Τι ακριβώς ειπώθηκε στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν; Γιατί η γυναίκα είναι «το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου;».
Η νέα παράσταση των Μάκη Δελαπόρτα και Στέλιου Παπαδόπουλου,
έρχεται για να μας χαρίσει απλόχερα αυτό που τόσο μας λείπει τελευταία… το γέλιο!
Μια σύγχρονη μουσική σάτιρα με ξεκαρδιστικά νούμερα, απίθανες καταστάσεις καθημερινής τρέλας, υπέροχα τραγούδια και χορό!
Από 29 Απριλίου το Vergina Theatro γεμίζει με σπουδαία ονόματα, εντυπωσιακά κοστούμια & λαμπερά σκηνικά σε μία υπερπαραγωγή, που δεν πρέπει να χάσετε!
Ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ελένη Καστάνη, ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Τάνια Τρύπη, ο Παναγιώτης Πετράκης, η Βίκυ Κάβουρα και ο Θοδωρής Πανάς, μαζί με τον Μάκη Δελαπόρτα, παίζουν χορεύουν, τραγουδούν και απαντούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο στα πιο καυτά ερωτήματα του σήμερα!
Μια μουσική σάτιρα γραμμένη με ζωηρό λόγο, μπρίο, ανατροπές και αυθόρμητες ατάκες, που θα σας κάνουν να λυθείτε από τα γέλια.
Συμμετέχει 10μελής ομάδα μουσικών & χορευτών
Σκηνοθεσία: Μάκης Δελαπόρτας
Χορογραφίες: Θοδωρής Πάνας
Ενορχήστρωση: Κωνσταντίνος Παγιάτης




