, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Ζερόμ Καλούτα: Έχουμε εξοικειωθεί, δεν είμαστε σαν τους ημιτελικούς

Έτοιμοι για τον αποψινό τελικό της Eurovision δηλώνουν ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα. 

Οι δύο σχολιαστές του διαγωνισμού, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες έχουν δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια για τον ρόλο που ανέλαβαν, μίλησαν στην εκπομπή «Δύο στις Δέκα». 

Πρώτος ο Θανάσης Αλευράς δήλωσε: «Εμένα αυτό που λίγο μου λείπει είναι το εξής: Ενώ είμαστε σε απόσταση αναπνοής από την αρένα, δεν παίρνω τον παλμό από αυτήν. Δηλαδή θα ήθελα να μπορούσα να είμαι και κάτω. Δεν έχω βρεθεί σε τέτοια σκηνή και εδώ είναι ένα μάθημα και παραγωγής και οργάνωσης και τηλεόρασης. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία να το ζήσω. Δεν ξέρω αν θα είμαι χαρούμενος, όταν θα γυρίσω στην χώρα και αν θα το συναντήσω ξανά»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όλο αυτό είναι ένα μάθημα για όλους μας. Από τον επιστάτη και τον ταξιθέτη, έως τον καλλιτέχνη, τον συνθέτη, τον φωτιστή και τον ηχολήπτη. Πρέπει όλοι να έρθουν, έστω για μια φορά στη ζωή τους να δουν αυτή την παραγωγή. Αυτό που βλέπουν στην τηλεόραση είναι το 1/20».

Τον λόγο ύστερα, πήρε ο Ζερόμ Καλούτα. «Το κούρδισμα είναι αδιανόητο. Βλέπεις ανθρώπους που είναι μυρμήγκια και η σκηνή αλλάζει σε λιγότερο από ένα λεπτό. Πιστεύω ότι έχουμε εξοικειωθεί, δεν είμαστε σαν την Πέμπτη ή σαν την πρώτη φορά. Απαιτείται όμως, παραπάνω ή και η ίδια ενέργεια, δηλαδή δεν είναι κάτι λιγότερο ο τελικός από αυτό που πρέπει να κάνουμε, γιατί σε μια μέρα καλούμαστε να ξαναπεριγράψουμε και να ξαναπαρουσιάσουμε με λόγια φρέσκα, πληροφορίες που ίσως δεν δώσαμε στους ανθρώπους την πρώτη φορά στους ανθρώπους για να ξέρουν ποιος είναι ο καλλιτέχνης που βλέπουν», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.