, Τρίτη
23 Απριλίου 2024

search icon search icon

Hauser, ο ροκ σταρ του τσέλου για μία συναυλία στη Θεσσαλονίκη

Ο Hauser επισκέπτεται τον Σεπτέμβριο την Ελλάδα για δύο συναυλίες.

Με την περιοδεία «Rebel with a Cello» φέρνει τα έργα του που γνωρίζουμε, αλλά και τις διασκευές σύγχρονων ροκ και χορευτικών κομματιών από το τελευταίο άλμπουμ του «The Player».

Από την αξέχαστη πλέον διασκευή του στο Smooth Criminal, έως την εμβληματική του παρουσία σαν ιδρυτικό μέλος του ντουέτου 2Cellos, ο Hauser έχει κατακτήσει τις καρδιές ενός μεγάλου κοινού.

Είτε μέσω συνεργασιών με θρύλους όπως ο Andrea Bocelli και οι Red Hot Chili Peppers, ο Elton John και ο Steven Tyler ή μέσω της προσωπικής του σειράς μουσικών βίντεο, Alone Together, δεν παύει να εκπλήσσει με τον διαρκή επαναπροσδιορισμό των καλλιτεχνικών ορίων του.

Το 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ, Classic που έφτασε στο #1 του Billboard. Για την προώθησή του, ξεκίνησε τη σειρά Alone Together, όπου ερμηνεύει κομμάτια από το άλμπουμ του με σκηνικό τα εντυπωσιακά τοπία της πατρίδας του της Κροατίας.

Info: Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024, Θέατρο Γης, Θεσσαλονίκη

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024, Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, Αθήνα

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ KARFITSA

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.