, Τετάρτη
22 Μαρτίου 2023

Η Κρίστεν Στιούαρτ άρχισε να…σκηνοθετεί!

Η Κρίστεν Στιούαρτ θα σκηνοθετήσει τρία μουσικά βίντεο για το αμερικανικό indie supergroup Boygenius – Φίμπι Μπρίτζερς, Λούσι Ντέικους και Τζούλιεν Μπέικερ. Η συνεργασία αποκαλύφθηκε σε πρόσφατο δημοσίευμα του Rolling Stone με στοιχεία από πρόσφατη συνέντευξη του συγκροτήματος με τα μέλη του γκρουπ.

Η ηθοποιός Κρίστεν Στιούαρτ έχει σκηνοθετήσει βίντεο για μια ανανεωμένη έκδοση του «Down Side of Me» του σκοτσέζικου ποπ συσγκροτήματος Chrvches που κυκλοφόρησε το 2017.

Δεν έχει διευκρινιστεί ποια τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ «The Record» των Boygenius θα έχουν βίντεο με τη σκηνοθετική ματιά της Κρίστεν Στιούαρτ. Το γκρουπ κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα ταυτόχρονα τρία τραγούδια “$20”, “Emily I’m Sorry” and “True Blue”. Οι Μπρίτζερς, Μπέικερ και Ντέικους γνωρίστηκαν το 2016 και σχημάτισαν τις Βoygenius δύο χρόνια αργότερα. Το EP που φέρει το όνομά τους δημιουργήθηκε αυθόρμητα και χαιρετίστηκε από τους κριτικούς κατά την κυκλοφορία του.

Αν και δεν είναι γνωστό αν η ηθοποιός διατηρεί φιλική σχέση με το γκρουπ, η Μπρίτζερς σε μία ανάρτησή της ανέφερε: «Μου αρέσει να κυκλοφορώ μουσική ιερές μέρες, όπως είναι τα γενέθλια της Κρίστεν Στιούαρτ». Την ίδια μέρα κυκλοφόρησε το τραγούδι των Boygenius «Kyoto» από το άλμπουμ το 2020.