, Παρασκευή
27 Ιανουαρίου 2023

Η πρεμιέρα της μαύρης κωμωδίας «Violent Night» – Δείτε το trailer

Πριν ξεκινήσει η προβολή της ταινίας «Avatar: Ο Δρόμος του Νερού» στην μεγάλη οθόνη από την Disney η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα του Deadline θα κάνει εντυπωσιακή πρεμιέρα σε εισπράξεις, η Universal κάνει την έκπληξη με την χριστουγεννιάτικη μαύρη κωμωδία «Violent Night» από τους παραγωγούς των ταινιών «Atomic Blonde», «Deadpool 2» και «Bullet Train», Κέλι Μακκόρμικ (Kelly McCormick), Ντέιβιντ Λιτς (David Leitch) και Γκάι Ντανέλα (Guy Danella).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε στις 5 Οκτωβρίου έχει συγκεντρώσει πάνω από 115 εκατομμύρια προβολές παγκοσμίως.

Σε σενάριο των Πατ Κέισι και Τζος Μίλερ, ο Ντέιβιντ Χάρμπουρ υποδύεται τον Άγιο Βασίλη ο οποίος πρέπει να επέμβει όταν μια ομάδα μισθοφόρων εισβάλει την παραμονή των Χριστουγέννων σε μια έπαυλη μιας πλούσιας οικογένειας.

Η σκηνοθεσία είναι του Νορβηγού δημιουργού Τόμι Γουίρκολα και πρωταγωνιστούν επίσης οι: Τζον Λεγκουιζάμο, Καμ Τζιγκαντέτ, Άλεξ Χάσελ , Αλέξις Λάουντερ (Alexis Louder), Έντι Πάτερσον και η Μπέβερλι Ντ’ Άντζελο.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις αμερικάνικες αίθουσες την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.