, Κυριακή
26 Μαρτίου 2023

Νέο κέρινο ομοίωμα της Beyoncé στο Μουσείο Μαντάμ Τισό στο Βερολίνο

Το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Μαντάμ Τισό του Βερολίνου μόλις αποκάλυψε ένα νέο του κέρινο ομοίωμα της Beyoncé.

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του Μουσείου στο Instagram προβάλλεται η μορφή της Bey που εκτίθεται τώρα στη γερμανική πόλη. Το κέρινο ομοίωμα είναι μία πιστή απεικόνιση εμφάνισης της Αμερικανίδας τραγουδίστριας στην περιοδεία της για το άλμπουμ «Lemonade», με ξανθές μπούκλες, ασπρόμαυρο μίνι φόρεμα και ένα ζευγάρι ασορτί μπότες μέχρι τους μηρούς.

Το κέρινο άγαλμα δεν είναι εντυπωσιακό μόνο λόγω της ομοιότητας με την Bey, αλλά και για τις μικρές λεπτομέρειες, όπως τα σκουλαρίκια και τα λευκά περιποιημένα νύχια της.

Το κέρινο ομοίωμα της Beyoncé παρουσιάζεται σε ένα από τους χώρους του Μουσείου με καθρέφτες κάτω από μια πινακίδα, στην οποία αναγράφεται «Βερολίνο, σ’ αγαπώ» στα γερμανικά.

«Έκπληξη! Χθες στο Ντουμπάι, σήμερα στο Βερολίνο! Η Queen B έρχεται στο Madame Tussauds του Βερολίνου ακριβώς στην ώρα της για την έναρξη των χειμερινών διακοπών!» αναφέρεται στην ανάρτηση του Μουσείου. «Το Βερολίνο σε αγαπάει! Αγαπάει την Beyoncé. Κλείστε τα online εισιτήριά σας τώρα και επισκεφτείτε τη Bey!».