, Παρασκευή
27 Ιανουαρίου 2023

Οι «σακούλες σκουπιδιών» της Balenciaga αξίας χιλιάδων ευρώ! (ΦΩΤΟ)

Η Balenciaga κυκλοφόρησε μια σειρά από «θήκες απορριμμάτων» για τη φετινή φθινοπωρινή – χειμερινή σεζόν, με τις τιμές τους να αγγίζουν τα 1,790 ευρώ!

Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην πασαρέλα τον Μάρτιο, το σχέδιο που συνδυάζει μια σειρά από αντισυμβατικά ρούχα και αξεσουάρ που σχεδίασε η Demna, όπως η τσιριχτή εφαρμογή της Κιμ Καρντάσιαν.

Στο σόου, μοντέλα περπάτησαν στην πασαρέλα κουβαλώντας τις «σακούλες σκουπιδιών» με το χιόνι να φυσάει σε εσωτερικούς χώρους ως μέρος της απεικόνισης του δημιουργικού διευθυντή της ανατροφής του στη Γεωργία, μεταφέροντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα υποστήριξης στις ουκρανικές οικογένειες που φεύγουν από τον συνεχιζόμενο πόλεμο.

«Δεν μπορούσα να χάσω την ευκαιρία να φτιάξω την πιο ακριβή σακούλα σκουπιδιών στον κόσμο, γιατί σε ποιον δεν αρέσει ένα σκάνδαλο μόδας;» Η Ντέμνα μίλησε για τις τσάντες σε συνέντευξή της στο WWD.

Οι θήκες – που μοιάζουν με πλαστικές σακούλες απορριμμάτων – είναι κατασκευασμένες από δέρμα μοσχαριού και διατίθενται σε μαύρο, μπλε, κίτρινο και λευκό χρώμα. Το λογότυπο της Balenciaga είναι διακριτικά τυπωμένο στο μπροστινό μέρος.