Λύγισε η Εθνική Ελλάδας στο Βελιγράδι κόντρα στην Σερβία το βράδυ της Πέμπτης (25.08) με 100-94, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Πάλεψε αλλά δεν… άντεξε η Επίσημη Αγαπημένη που πληγώθηκε στην θέση «5», κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκε η Σερβία και πήρε τη νίκη.
Σε κακή βραδιά ήταν ο Κώστας Σλούκας και ο Νικ Καλάθης, ενώ άτυχος στάθηκε ο Κώστας Αντετοκούνμπο, που υπέστη ερεθισμό στον επιγονατιδικό τένοντα του δεξιού ποδιού.
Η Σερβία είχε τον έλεγχο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να βγάζει χαρακτήρα κατά διαστήματα. Εκείνος που πρωταγωνίστησε είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 40 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ενώ από τους Σέρβους ο Γιόβιτς μέτρησε 19 πόντους και 6 ριμπάουντ.



