, Σάββατο
18 Μαΐου 2024

search icon search icon

Ακυρώθηκε το φιλικό παιχνίδι Άρης-Μπότεφ Πλόντβιβ – «Είναι απαράδεκτο»

Ακυρώθηκε η φιλική αναμέτρηση των «κιτρίνων» με τον σύλλογο από την Βουλγαρία.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες είχαν ανακοινώσει την διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού στην μνήμη του Τόσκο (φιλάθλου της Μπότεφ Πλόντβιβ) όμως κάτι τέτοιο τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί, με την Βουλγαρική πλευρά να χαρακτηρίζει ως «απαράδεκτο» το ότι ο αγώνας δεν ορίστηκε για τις 23 Μαρτίου (Σάββατο).

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ενημέρωση του Άρη:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι το φιλικό παιχνίδι με την Botev Plovdiv, που ήταν προγραμματισμένο για την Παρασκευή 22 Μαρτίου (18:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης, αναβάλλεται».

Αναλυτικά η ανακοίνωση και της Μπότεφ Πλόντβιβ:

«Αγαπητοί φίλαθλοι. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο προγραμματισμένος ποδοσφαιρικός αγώνας με τον Άρη στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» στη Θεσσαλονίκη, κύριος σκοπός του οποίου ήταν να αποτίνει φόρο τιμής στον αξέχαστο για όλους μας Tosko Bozadzhiyski, δεν θα πραγματοποιηθεί την ημερομηνία που είχε προγραμματιστεί. Ο λόγος για αυτό είναι η αδυναμία των συνεργατών μας από τον «Άρη» να οργανώσουν τον αγώνα όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, δηλαδή στις 23 Μαρτίου (Σάββατο). Η προτεινόμενη επιλογή να μεταφερθεί η συνάντηση μια μέρα νωρίτερα, για τις 22 Μαρτίου (Παρασκευή), είναι απαράδεκτη για εμάς, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα στερήσουμε από εσάς, τους υποστηρικτές μας, την ευκαιρία να αποτίσετε τον δέοντα σεβασμό στη μνήμη του Tosco.
Παραμένουμε έτοιμοι να ορίσουμε μια νέα ημερομηνία με τους Έλληνες φίλους μας που θα ικανοποιεί τόσο τους υποστηρικτές του Άρη όσο και εκείνους της Μπότεφ.
Με εκτίμηση, η διοίκηση της PFC Botev».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.