fbpx

, Σάββατο
15 Φεβρουαρίου 2025

search icon search icon

Άλαν Τζαγκόεφ: «Αποφάσισα να τελειώσω την καριέρα μου, είμαι ευγνώμων από την στάση της Λαμίας»

Την απόσυρση του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε και επίσημα ο Άλαν Τζαγκόεφ.

Ο Ρώσος μεσοεπιθετικός αποφάσισε να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του, μετά από δύο παιχνίδια με την Λαμία. Ο 33χρονος μετά από τον τραυματισμό του με την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου αποφάσισε πως θα πρέπει να αποσυρθεί, δηλώνοντας ευγνώμων για την στάση του συλλόγου.

Αναλυτικά το «αντίο» του Άλαν Τζαγκόεφ:

«Αποφάσισα να τελειώσω την καριέρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δυστυχώς, έπαιξα μόνο δύο ματς με τη Λαμία και μετά έμεινα εκτός για δύο εβδομάδες λόγω τραυματισμού του μηριαίου. Μου επέτρεψαν να συνέλθω ήρεμα, αλλά λίγο πριν μπω στη γενική ομάδα τράβηξα τον αριστερό μου μυ της γάμπας. Τότε αποφάσισα – αυτό είναι αρκετό. Tα τελευταία 5 χρόνια έχω ταλαιπωρηθεί από πολλούς τραυματισμούς και γι’ αυτό πήρα αυτή την απόφαση έτσι ξαφνικά. Γίνεται δύσκολο τόσο ψυχικά όσο και σωματικά.

Το είπα αμέσως και στον προπονητή και στη διοίκηση της Λαμίας. Προσπάθησαν να με αφήσουν, είπαν: «Έλα, ξαναπροσπάθησε». Είμαι πολύ ευγνώμων για αυτή τη στάση, αλλά αποφάσισα τα πάντα για τον εαυτό μου. Η ζωή δεν τελειώνει εκεί, ούτε το ποδόσφαιρο τελειώνει εκεί – έχω σκέψεις προς αυτή την κατεύθυνση.»

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.