, Πέμπτη
23 Μαΐου 2024

search icon search icon

Απάντηση ΠΑΟΚ σε Γιάννη Βρούτση: Συνεχίζετε εμμονικά να προκαλείτε τη νοημοσύνη μας

Νέα έκρηξη στον ΠΑΟΚ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, για την τιμωρία της Τούμπας.

Το πρωί, ο κ. Βρούτσης μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε πως «σέβομαι, τιμώ και σηκώνω ψηλά την εικόνα του ΠΑΟΚ, είναι μια ιστορική, μοναδική ομάδα, που έχει γράψει ιστορία και θα γράψει ιστορία. Δεν το έκλεισε το γήπεδο του ΠΑΟΚ η ΔΕΑΒ, το έκλεισαν οι κροτίδες. Έπεσαν τρεις κροτίδες, ο νόμος είναι σαφής, η διαδικασία που ακολουθήθηκε είναι συγκεκριμένη».

Αναλυτικά η τοποθέτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με σημερινές του δηλώσεις ο κ.Βρούτσης, συνεχίζει εμμονικά να προκαλεί την νοημοσύνη μας. Μίλησε κροτίδες που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, ενώ οι εκθέσεις αναφέρονται σε άναμμα – πυροδότηση και όχι σε ρίψη. Ίσως θεωρεί αξιόπιστη την μαρτυρία ενός οπαδού αντίπαλης ομάδας, καταργώντας τις εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή.

Η προκατάληψη και η εμπάθεια του έγινε ακόμα πιο ξεκάθαρη, όταν αναφέρθηκε επιλεκτικά σε θύματα οπαδικής βίας, ΄΄ξεχνώντας΄΄ τον Νάσο Κωνσταντίνου. Θα τον συμβουλεύαμε να μην υπακούει τυφλά τις ΄΄συμβουλές΄΄ του Βαγγέλη Μπραουδάκη, εκτός αν στόχος του είναι να ξεπεράσει τον προκάτοχό του, που δικαιωματικά κατέκτησε τον τίτλο του πιο ανίκανου υπουργού όλων των εποχών».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.