ΚΑΡΦΙΤΣΑ
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
ΚΑΡΦΙΤΣΑ
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα
No Result
View All Result
ΚΑΡΦΙΤΣΑ

Άρης – ΟΦΗ 2-0: Ο Λορέν Μορόν «καθάρισε» για τους Θεσσαλονικείς

ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS Αναρτήθηκε από ΚΑΡΦΙΤΣΑ NEWS
05/04/2025
Αθλητικά
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά
0
Άρης – ΟΦΗ 2-0: Ο Λορέν Μορόν «καθάρισε» για τους Θεσσαλονικείς

Με μεγάλο πρωταγωνιστή και πάλι τον Μορόν (δύο γκολ) ο Άρης επικράτησε του ΟΦΗ (2-0), διπλασίασε τις νίκες του στα playoffs και πλησιάσε ακόμα περισσότερο την 5η θέση που «βγάζει» στο Conference League.

Χορταστική αναμέτρηση στο Κλεάνθης Βικελίδης, ανάμεσα σε Άρη και ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι κυνηγούσαν να αυξήσουν την διαφορά από τους διώκτες τους, στο κυνήγι της 5ης θέσης που χαρίζει (υπό συνθήκες) ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι φιλοξενούμενοι έψαχναν συνέχεια στο ντελίριο, μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος, τόσο σε κατοχή, όσο και σε τελικές προσπάθειες και επικινδυνότητα. Η πρώτη φάση του αγώνα πάντως ήταν για τον ΟΦΗ στο 5ο λεπτό, με τον Φούντα να κάνει το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον Κουέστα να μαζεύει την μπάλα.

Ο Άρης απάντησε 4 λεπτά αργότερα, με τον Μορόν να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και ο Ναούμοφ να κάνει την επέμβαση και να απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ. Στο 21ο λεπτό νέα ευκαιρία για τον Άρη, με τον Μορόν να κάνει το σουτ από την μικρή περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ακόμη μάι ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Ναούμοφ να κάνει επέμβαση μετά το σουτ του Σαβέριο. Πολλές καλές στιγμές για τους γηπεδούχους, που για πρώτη φορά έπαιξαν τόσο πολύ στην πλάτη της άμυνας του αντιπάλου και έδειχναν να πλησιάζουν στο γκολ, όμως λίγο η ατυχία και λίγο η αστοχία τους άφησαν στο 0-0 για τα πρώτα 45 λεπτά. 

Από την άλλη πλευρά ο ΟΦΗ έψαχνε τις δικές του στιγμές, όμως το κέντρο του Άρη δεν άφηνε πολλά περιθώρια για κυκλοφορία της μπάλας και οι καλές φάσεις δεν ήρθαν. 

Related Post

Ο Καραλής έγραψε ιστορία στη Ζυρίχη με άλμα στα 6,20 μ. και έγινε Νο2 όλων των εποχών

Μπραν – ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες της μεγάλης ρεβάνς στο Μπέργκεν

ΠΑΟΚ: Σε ρυθμούς «τελικού» στο Μπέργκεν – Το μήνυμα της ΠΑΕ στους εκδρομείς

ΑΕΚ: Τέσσερα γκολ, ένα εισιτήριο και επιστροφή στα «αστέρια» – Η Ένωση διέλυσε τη Λέφσκι

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες συνέχισαν στο ίδιο τέμπο. 

Ίδιο σκηνικό, με τον Άρη να πιέζει και να ψάχνει το γκολ, το οποίο και βρήκε… μέσω VAR. Με χρήση VAR καταλογίστηκε πέναλτι για τον Άρη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λορέν Μορόν, ο οποίος δεν αστόχησε και έγραψε το 1-0. 

Στο 69ο λεπτό ο Μεντίλ  έγραψε και το 2-0 για τον Άρη. Σε φάση διαρκείας η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και με καραμπόλα κατέληξε στα δίχτυα του Ναούμοφ. Το γκολ όμως δεν μέτρησε, μετά και την χρηση του VAR .

Ο Λορέν Μορόν σε ένα εκπληκτικό κρεσέντο έκλεψε την μπάλα στις καθυστερήσεις και πήρε μόνος του την προσπάθεια για να εκτελέσει για το τελικό 2-0. 

Νίκη βάλσαμο για τον Άρη, που παίρνει πλέον σαφές προβάδισμα για την 5η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Επόμενη αγωνιστική εντός έδρας για τον Άρη, απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. 

Άρης (Ουζουνίδης): Κουέστα, Μεντίλ, Μάγιο, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Νταρίντα, Μόντσου, Σιφουέντες, Σαβέριο, Σπίκιτς, Μορόν.

ΟΦΗ (Ράσταβατς): Ναούμοφ, Γκονζάλες, Λούις, Λαμπρόπουλος, Σίλβα, Μπάκιτς, Ανδρούτσος, Φούντας, Θεοδοσουλάκης, Σενγκέλια, Γιούνγκ.

Διαιτητης

  • Κατσικογιάννης Αλέξανδρος (Ηπείρου)
  • VAR: Κουμπαράκης Στέφανος (Κυκλάδων)
  • AVAR: Ευαγγέλου Άγγελος (Αθηνών)

Βοηθοι

  • Πετρόπουλος Τρύφωνας (Αρκαδίας)
  • Στεφανής Γεώργιος (Καρδίτσας)

Τεταρτος

  • Δρακίδης Γεώργιος Ραφαήλ (Ξάνθης)
Share214Tweet134Send

Σχετικά Άρθρα

Δεύτερος ο Καραλής με 6,16μ. στο Diamond League στη Λωζάνη
Αθλητικά

Ο Καραλής έγραψε ιστορία στη Ζυρίχη με άλμα στα 6,20 μ. και έγινε Νο2 όλων των εποχών

Ο Καραλής δεν έγραψε απλώς ιστορία στη Ζυρίχη. Την ξανασχεδίασε από την αρχή. Με το εξωπραγματικό 6,20 μ., ο 26χρονος...

Αναρτήθηκε από Πάνος Ιωάννου
28/08/2026
ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 4-0: Ιδανική πρεμιέρα στην Τούμπα με φόντο την Μπραν
Αθλητικά

Μπραν – ΠΑΟΚ: Οι ενδεκάδες της μεγάλης ρεβάνς στο Μπέργκεν

Γνωστές έγιναν οι συνθέσεις των Μπραν και ΠΑΟΚ για τη σημερινή (20/8, 20:00, Open TV) ρεβάνς στο Μπέργκεν και το πλαίσιο των πλέι οφ του Conference League. Ο Έιρικ...

Αναρτήθηκε από Πάνος Ιωάννου
27/08/2026
Next Post
Οι πρωταγωνίστριες του Sex and the City είχαν αυθεντικές αντιδράσεις σε αυτή τη σκηνή – Και η Κριστίν Ντέιβις αποκάλυψε τον λόγο

Οι πρωταγωνίστριες του Sex and the City είχαν αυθεντικές αντιδράσεις σε αυτή τη σκηνή – Και η Κριστίν Ντέιβις αποκάλυψε τον λόγο






Η εταιρεία με την επωνυμία “POLITICAL MEDIA GROUP A.E.” και κατ’ επέκταση η ιστοσελίδα που κατέχει αυτή “www.karfitsa.gr” συμμορφώνονται με τη Σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της Επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L 63).
LOGO_MHT-1

Μοναδικός αριθμός Μ.Η.Τ. 262048

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΠΡΩΤΟΣ

  • Ταυτότητα
  • Επικοινωνία & Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου

© 2026 Karfitsa

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    • ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΗΜΑΡΧE ΑΚΟΥΣ;
  • ΑΡΘΡΑ & ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • LIFESTYLE
    • AGENDA
    • TOP PLACES
    • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΥΓΕΙΑ
    • ΖΩΔΙΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΠΟΡ
  • Πρωτοσέλιδα

© 2025 Karfitsa