, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Μπαλτάκος για τελικό Κυπέλλου: Ο Παναθηναϊκός δεν ήθελε κόσμο, ο Άρης ήθελε

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με την παρουσία κόσμου στο γήπεδο να μην είναι εφικτή.

Να σημειωθεί ότι ο Θόδωρος Καρυπίδης πρότεινε να πληρωθεί το ποσό για τις κάμερες από Αρη, Παναθηναϊκό και Δήμο Βόλου ώστε ο τελικός Κυπέλλου να γίνει στο Πανθεσσαλικό με κόσμο, ωστόσο η πρόταση του ισχυρού άνδρα του Άρη δεν προχώρησε, αφού δεν υπήρχε κατάλληλο χρονικό περιθώριο, σύμφωνα με τoυς αρμόδιους. Ο τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 Μαΐου στις 20:30

Ο Τάκης Μπαλτάκος τόνισε μετά τη σύσκεψη πως η έλλειψη καμερών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οδηγεί σε τελικό κεκλεισμένων των θυρών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος της σύσκεψης:

«Η απόφαση είναι για το Πανθεσσαλικό και δεν αλλάζει. Επειδή το γήπεδο δεν έχει κάμερες, δεν μπορεί να έχει φιλάθλους. Θα γίνει με 30 προσκλήσεις για κάθε ομάδα και 30 προσκλήσεις στην ΕΠΟ. Θα υποβάλλουμε αίτημα για να δοθεί ειδική άδεια για περισσότερες προσκλήσεις, ας πούμε 300.

Σήμερα θα στείλουμε το αίτημά μας, ελπίζουμε να απαντήσουν άμεσα. Δεν αποφασίζουν οι ομάδες, αποφασίζει η ΕΠΟ. Η μεν πλευρά του Παναθηναϊκού δεν ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι στο γήπεδο, η πλευρά του Άρη ήθελε να υπάρχουν φίλαθλοι, ωστόσο δεν είναι θέμα τι θέλουν οι ομάδες αλλά τι ορίζει ο νόμος και η προκήρυξη».

#Tags: Άρης

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.