, Σάββατο
03 Δεκεμβρίου 2022

«Διαζύγιο» ΠΑΟΚ με Ζαμπά

Τίτλοι τέλους για ΠΑΟΚ και Λέο Ζαμπά, καθώς ο βραζιλιάνος με ανάρτηση στα social media επιβεβαίωσε το «διαζύγιο» με τον δικέφαλο.

Ο βραζιλιάνος επιθετικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Θεσσαλονικείς τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ θα είναι κομμάτι της ζωής του και η Ελλάδα δεύτερο του σπίτι.

Η ανάρτηση του Λέο Ζαμπά:

Κάποιες αποφάσεις στην ζωή είναι δύσκολο να τις πάρεις. 

Κάποιες στιγμές είναι αξέχαστες και κάποιες ιστορίες δεν φεύγουν. 

Από την πρώτη ημέρα που βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη, ένιωσα ότι η φροντίδα και η προσοχή που πήρα θα είναι μοναδική και πραγματικά δεν μπορώ να περιγράψω όσα έζησα τα τελευταία χρόνια ως παίκτης του ΠΑΟΚ. 

Τίτλοι, ιστορικά παιχνίδια, ευθυμία, λύτρωση. Έζησα όλη την εξτρίμ πλευρά της ζωής μου σε αυτήν την όμορφη πόλη. Από τις πιο χαρούμενες στιγμές, σε αυτές που φοβήθηκα περισσότερο για την ίδια μου την ζωή. Και αυτό μετράει. Είναι αδύνατον να το αρνηθώ. Ο ΠΑΟΚ θα είναι ένα κομμάτι της ζωής μου για πάντα. Η Ελλάδα ήταν το δεύτερο σπίτι μου. 

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια με τα πιο αγνά μου αισθήματα όλους όσους συνεργάστηκα όσα χρόνια ήμουν εκεί. Αθλητές, υπάλληλοι, φίλοι και άνθρωποι που ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια. Χωρίς εσάς, η ιστορία θα ήταν διαφορετική. 

Εύχομαι τα καλύτερα γι’ αυτήν την ομάδα που μου έδωσε τόσα πολλά και μου έμαθε έναν διαφορετικό τρόπο για να βλέπω το ποδόσφαιρο.