Ο Ολυμπιακός συνέχισε ακάθεκτος την πορεία του στη Super League, επικρατώντας με το εμφατικό 5-0 του Πανσερραϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Οι «ερυθρόλευκοι» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ πέτυχαν την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμες αγωνιστικές και φιγουράρουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας τα αποτελέσματα της Κυριακής από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.
Το ματς είχε διαφορετική εικόνα στα δύο ημίχρονα. Στο πρώτο μέρος οι «κόκκινοι» βρήκαν εμπόδια από τον οργανωμένο Πανσερραϊκό, ωστόσο η αποβολή του Αντρέ Γκριν άλλαξε πλήρως τις ισορροπίες. Από εκείνο το σημείο, ο Ολυμπιακός ανέβασε ταχύτητα και «καθάρισε» με χαρακτηριστική ευκολία.
Σκόρερ για τους Πειραιώτες ήταν οι Ελ Κααμπί (48’), Ορτέγκα (66’), Ποντένσε (71’) και Ταρέμι, ο οποίος υπέγραψε τον θρίαμβο με δύο τέρματα στο φινάλε (88’, 90’+3’).