fbpx

, Τετάρτη
19 Φεβρουαρίου 2025

search icon search icon

Έκτακτο: Τέλος από τον ΠΑΟΚ ο Κρέσπο

Μετά από έξι χρόνια ο Χοσέ Κρέσπο αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Ισπανός στόπερ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram.

Ο Χοσέ Κρέσπο με τα «ασπρόμαυρα», κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και τέσσερα Κύπελλα στα έξι χρόνια παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, αποχαιρέτησε τους φίλους του ΠΑΟΚ με συγκινητικά λόγια, ενώ αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη που του στάθηκε αρωγός σε αυτά τα έξι χρόνια αλλά και σε όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε.

Έτσι, μετά τους Πασχαλάκη και Βαρέλα, ο Χοσέ Κρέσπο αποχωρεί και επίσημα από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ισπανού στόπερ:

«Ήρθε η στιγμή να πω το «αντίο». Όχι με τον τρόπο που θα ήθελα (μέσα στον αγωνιστικό χώρο), αλλά είναι κάτι που με αγγίζει. Μετά από 6 χρόνια υπάρχουν πολλά συναισθήματα μέσα μου. Είναι δύσκολο να βρω τις κατάλληλες λέξεις οπότε θα είμαι σύντομος. Σας ευχαριστώ. Ήταν 6 υπέροχα χρόνια τα οποία απολαύσαμε μαζί. Νομίζω ότι ποτέ δεν θα ξεχάσω όσα ζήσαμε μαζί. Αυτά τα έξι χρόνια έγιναν συνήθεια στη ζωή μου, γιατί όπως λένε, μια φορά ΠΑΟΚ…

Ο ΠΑΟΚ έγινε το δεύτερο σπίτι μου και πάντα θα σας κουβαλάω βαθιά μέσα στην καρδιά μου, δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι όλοι μαζί μεγαλώσαμε αυτή την ομάδα και κάναμε την διαφορά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα για αυτά τα έξι χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Σαββίδη για τα πάντα. Πήρα πολλά μαθήματα, αλλά το πιο σημαντικό μάθημα που πήρα ήταν τα λόγια σας: «Στην ζωή μπορείς να χάσεις πολλά πράγματα, αγώνες, χρόνο, χρήμα αλλά ποτέ τον σεβασμό. Αν χάσεις τον σεβασμό δεν επιστρέφει ποτέ».

Από τα βάθη της καρδιάς μου θέλω να σας ευχαριστήσω, θα σας έχω για πάντα στην καρδιά μου και ποιος ξέρει; Μπορεί στο μέλλον να συναντηθούμε ξανά. ΠΑΟΚΑΡΑ».

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.