Την πρώτη του εκτός έδρας αναμέτρηση δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Τουρκία την Φενέρμπαχτσε, για την 3η αγωνιστική της Euroleague (20:15, Novasports 5).
Οι «πράσινοι» κατάφεραν να νικήσουν με δυσκολία το Περιστέρι (64-66) στην 2η αγωνιστική της Basket League, με την ευστοχία του Γκριγκόνις και Καλαϊτζάκη να είναι οι καταλυτικοί παράγοντες της επικράτησης. Ο Αταμάν για την σημερινή αναμέτρηση, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Παπαπέτρου και Μήτογλου, όμως επιστρέφει ο Σλούκας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Από την άλλη πλευρά, η Φενέρμπαχτσε επικράτησε της Μπαχτσεσεχίρ Κολεγί με 113-98 για την 3η αγωνιστική του Τουρκικού πρωταθλήματος φτάνοντας στην 2η θέση. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης θα βρεθεί ενάντια στον Παναθηναϊκό σε επίσημο παιχνίδι για πρώτη φορά, μετά την αποχώρηση του.
Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Καρμέλο Πατέρνικο (Ιταλία) και Γκέντιαν Τσίτσι (Αλβανία).



