, Τετάρτη
29 Νοεμβρίου 2023

Εξορία για Ηρακλή: Δεν έχει άδεια το Καυτανζόγλειο και ψάχνει έδρα!

Απίστευτο και όμως αληθινό και… ελληνικό! Το ιστορικό Καυτανζόγλειο, που ρημάζει εδώ και χρόνια, δεν έχει άδεια και ο Ηρακλής αναγκάζεται να εξοριστεί από τη φυσική του έδρα!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το Καυτανζόγλειο δεν είναι το μόνο μεγάλο γήπεδο, που δεν έχει άδεια. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο ακόμη, που δεν έχουν την απαραίτητη άδεια διεξαγωγής αγώνα! Το ένα από αυτά είναι, όπως φαίνεται, το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στην Πάτρα.

Το θέμα, που έχει προκύψει με το Καυτανζόγλειο, έχει ως αποτέλεσμα ο Ηρακλής να ψάχνει αυτήν τη στιγμή γήπεδο, καταρχήν για την εντός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής (01/10), με την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League 2. Οι «κυανόλευκοι» αναγκάστηκαν να δηλώσουν ως έδρα το γήπεδο του Κιλκίς, αλλά και αυτή η επιλογή «κάηκε», αφού επίσης δεν πληροί τις προϋποθέσεις!

Αρχικά, δε, απευθύνθηκαν σε όλα τα διαθέσιμα γήπεδα της Θεσσαλονίκης, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση από το γήπεδο των Αμπελοκήπων, τη Μηχανιώνα, την Επανομή και άλλα, είτε γιατί κάποια δεν πληρούσαν τους όρους είτε γιατί άλλα δεν είχαν αδειοδότηση για αγώνες Super League 2. Δεν βρέθηκε λύση, εξάλλου, ούτε με τη Βέροια, ούτε με τα Γιαννιτσά! Τα δεδομένα τώρα σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής -και βλέπουμε- είναι πως υπάρχει ένα ενδεχόμενο το ματς να διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο, αλλά κεκλεισμένων των θυρών, αλλιώς η Λίγκα θα το ορίσει σε άλλο γήπεδο Super League 2… ακόμη και της Αθήνας!

Πηγή: sport-fm.gr