, Κυριακή
26 Μαΐου 2024

search icon search icon

Για τους φίλους του κλασσικού αθλητισμού και της Γυμναστικής

Το τελευταίο διάστημα σημειώνεται έντονο ενδιαφέρον για την κατασκευή Κλειστού Προπονητηρίου Στίβου στον Νομό Θεσσαλονίκης.

Γράφει ο Χαράλαμπος Ανδρεάδης

Εκτός από το ενδιαφέρον που υπάρχει από πλευράς Δήμου Θεσσαλονίκης (ο δήμαρχος Στέλιος Αγγελουδης και η αντιδήμαρχος Κούλα Γιαννακίδου το έχουν σε άμεση προτεραιότητα), πραγματοποιήθηκε συνάντηση του δημάρχου Ωραιοκάστρου με εκπροσώπους του ΣΕΓΑΣ.

Όπου υποδείχθηκε ένας χώρος και αναμένεται η έναρξη των διαδικασιών (έλεγχοι, μελέτες, χρηματοδοτικά εργαλεία κλπ).

Από πλευράς ΣΕΓΑΣ παραβρέθηκαν ο Α’ αντιπρόεδρος Κώστας Κεντέρης και από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης οι Τάσος Τομπούλης, Γιάννης Ποδιώτης, Άκης Ανανιάδης και Βασίλης Συρόπουλος.

Run Greece Ηρακλείου

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή 4.000 δρομέων διεξήχθη το 11ο Run Greece στο Ηράκλειο Κρήτης.

Με απόφαση του ΣΕΓΑΣ το 20 % των χρημάτων από τις εγγραφές θα διατίθεται προς ενίσχυση των συλλόγων.

Έτσι ώστε να υπάρχει και το κίνητρο της αύξησης της συμμετοχικότητας των αθλητών. Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξανδρος Καλοκαιρινός και από πλευράς ΣΕΓΑΣ η πρόεδρος Σοφία Σακοράφα , ο γενικός γραμματέας Γιώργος Γιατρουδακης και ο ταμίας Γιάννης Λιουμπας.

Κολύμβηση – Ιβανώφεια

Να μην αφήσουμε όμως …παραπονεμενη και την κολύμβηση, μιας που πρόσφατα στο Ποσειδώνιο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο καθιερωμένος θεσμός “Ιβανώφεια” , που διοργανώνει με επιτυχία ο ΝΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – από όπου και αναρτάται η σχετική φωτογραφία.

Εγκαίνια ελαστικού ταπητα στο ΕΑΚ Σταυρούπολης

Για σήμερα είναι προγραμματισμένα τα εγκαίνια του ελαστικού ταπητα (ταρτάν) στο ΕΑΚ Σταυρούπολης, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού αθλητισμού Γιάννη Βρούτση, του προέδρου των ΕΑΚ Θεσσαλονίκης Κώστα Βιολιτζή και πολλών εκπροσώπων θεσμικών φορέων!

Το έργο έχει χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα “Φιλόδημος” των δημοσίων επενδύσεων με το ποσο των 928 χιλιάδων ευρώ.

Στο φύλλο του επόμενου Σαββάτου θα έχουμε αναλυτικό ρεπορτάζ.

Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής και Ανσάμπλ

Χάρις και ομορφιά χαρακτήρισε το πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής και Ανσαμπλ που έγινε στο γυμναστήριο “Ιωάννης Μελισσανίδης” στη Μικρα !

Στο ατομικό διακρίθηκαν οι πρωταθλήτριες Λύτρα, Συγκούνα και Κεσίδη, ενώ στο ανσάμπλ οι ομάδες της Βέροιας, της Πάτρας και της Εύβοιας.

Τους αγώνες παρακολούθησαν η αντιδήμαρχος αθλητισμού, νεολαίας και εθελοντισμού Κούλα Γιαννακίδου και από πλευράς ΔΣ  ΕΓΟ οι τρεις αντιπρόεδροι Ειρήνη Αϊδινλή, Αβραάμ Σαπρανίδης και Ειρήνη Μανδραβέλη, καθώς και το μέλος Χρήστος Ψαθάς.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ KARFITSA

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.