Ο Δημήτρης Γιαννούλης κατέγραψε την πρώτη του συμμετοχή μετά από δύο μήνες, όταν είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο στην έναρξη της σεζόν.
Έτσι, ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, πέρασε ως αλλαγή στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης της Νόριτς με την Λούτον, όμως η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Είναι εκπληκτικό το συναίσθημα της επιστροφής μετά από μια μακρά περίοδο! Μου έλειψε αυτό. Θέλω να εκφράσω για ακόμη μια φορά την ευγνωμοσύνη μου για την υποστήριξη όλων σας κατά την διάρκεια της απουσίας μου και να επαναλάβω πόσο ευγνώμων είμαι σε όσους με βοήθησαν να αναρρώσω.
Αν είμαστε υγιείς και δυνατοί, είμαι παραπάνω από σίγουρος πως θα ξεπεράσουμε τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και θα επιστρέψουμε στα στάνταρ μας».







