, Τετάρτη
17 Απριλίου 2024

search icon search icon

Ηρακλής: Συνάντηση Βούρτση με Μονεμβασιώτη με θέμα το

Αποφασισμένος να τελειώσει με το θέμα του Καυτανζογλείου και να κλειδώσει την επιστροφή του ποδοσφαιρικού Ηρακλή το ερχόμενο καλοκαίρι στο Στάδιο είναι ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Σε πλήρη συνεννόηση και αγαστή συνεργασία με τον πρόεδρο του ΓΣ, Μάκη Κυριζίδη, θα συναντηθούν με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βούρτση, αύριο, Παρασκευή 16/2, στο γραφείο του τελευταίου στο Υπουργείο.

Ο υποψήφιος επενδυτής της “κυανόλευκης” ΠΑΕ και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη θα συζητήσουν διεξοδικά με τον υφυπουργό το θέμα του Καυτανζογλείου και θα φροντίσουν να δρομολογηθεί σε ουσιαστικό επίπεδο η υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών αποκατάστασης του Σταδίου – παρακάμπτοντας τις τακτικές Σωσσίδη –  ώστε να επανέλθει η ομάδα στην έδρα της από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Παράλληλα, ο Μάκης Κυριζίδης θα θέσει στον Γιάννη Βρούτση και το θέμα της κατασκευής γηπέδου στους Χορτατζήδες, το οποίο θα στηρίξει και ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, καθώς επιθυμεί την υλοποίησή του, όπως όλη η “κυανόλευκη” κοινωνία.

Πηγή: BlueArena

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.