Λουτσέσκου: Αφιερώνουμε τη νίκη στον Σαββίδη και τους οπαδούς που ήρθαν στην προπόνηση και μας εμψύχωσαν
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
Στον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ αφιέρωσε τη νίκη της Λεωφόρου ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
«Αυτό το γήπεδο μου φέρνει τύχη, από την εποχή που ήμουν στην Ξάνθη. Κάθε ματς έχει την ιστορία του, υπάρχουν δύσκολα ματς, τα έχουμε παίξει καλά. Έχουμε καλά προετοιμασμένους αντιπάλους, καλά δομημένες ομάδες. Έχουμε όμως την ποιότητά μας, την διάθεσή μας, την μαχητικότητά μας και ήρθε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ άξιζε να κερδίζει, νομίζω υπήρχε διαφορά μεταξύ πρώτου και δευτέρου μέρους», είπε αρχικά.
«Θέλω να σας πω ότι αυτή την νίκη την αφιερώνουμε στον Ιβάν Σαββίδη, για τα γενέθλιά του. Ζει πολύ έντονα την καθημερινότητα, την ομάδα, συμμετέχει πολύ, έστω και από μακριά, αλλά και στους οπαδούς που μας βοηθούν και ήρθαν χθες για να μας εμψυχώσουν και αυτό είναι απάντηση για την ενότητα που έχουμε. Οι παίκτες που ήταν εδώ δούλεψαν καλά και με την ενσωμάτωση των διεθνών κάναμε αυτό που έπρεπε για το ματς εδώ».