Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Άρη έκανε ο Άνταμ Μοκόκα, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα διετία συνεργασίας του με την ομάδα.
«Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος για την έλευσή μου στον Άρη. Ανυπομονώ να φτάσω στη Θεσσαλονίκη και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό σταφ και τους φιλάθλους της ομάδας. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπόμονος για τη σεζόν που έρχεται. Θέλουμε να “χτίσουμε” κάτι μεγάλο με την ιδιοκτησία και τη διοίκηση, οι οποίες δείχνουν ότι έχουν υψηλές φιλοδοξίες και στόχους για την ομάδα και την πόλη γενικότερα».
Έχοντας αντιμετωπίσει τον Άρη δύο συνεχόμενες χρονιές (2023-25), ως παίκτης της Κλουζ, ο Μοκόκα γνωρίζει την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο “Nick Galis Hall” από τους υποστηρικτές των «κιτρινόμαυρων». Σχολίασε σχετικά: «Οι φίλαθλοι πάντα δίνουν ώθηση και όλη τους την ψυχή και την ενέργεια για τους παίκτες. Ανυπομονώ να νιώσω την ενέργεια και να ζήσω αυτήν την ατμόσφαιρα, αυτήν τη φορά ως… οικοδεσπότης. Οι φίλαθλοι του Άρη να περιμένουν ότι θα είμαι επιδραστικός και στα δύο άκρα του παρκέ και πως η ενέργεια που θα βγάλω στο γήπεδο θα είναι ασύγκριτη».








