, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αγόρασε το μοναδικό στην Ελλάδα πανάκρινο SUV της Rolls Royce! (ΦΩΤΟ)

Το αυτοκινητικό διαμάντι της Rolls, κυκλοφορεί με Ελληνικές πινακίδες στους δρόμους της Αττικής και κυρίως μεταξύ, Πειραιά, Βορείων Προαστίων και Νέας Φιλαδέλφειας. Η αξία μάλιστα της συγκεκριμένης φτάνει τα  500.000 ευρώ!

Σημειώστε πως πέρασαν σχεδόν 21 χρόνια για να ταξινομηθεί στην Ελλάδα μία καινούργια Rolls Royce.

Το αυτοκίνητο, εκτός από υπερπολυτελές είναι και ισχυρό, αφού διαθέτει έναν διπλά turbo V12 βενζινοκινητήρα, 6,75 λίτρων λίτρων αποδοσης 563 PS και 850 Nm ροπής η οποία είναι διαθέσιμη από τις 1.600 rpm.

Όταν το newsauto, δοκίμασε τηn Rolls–Royce Cullinan, όλη η ουσία για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, συνοψίστηκε στα λόγια του τότε CEO της μάρκας, Torsten Muller–Otvos:  «Οι πελάτες των Cullinan θέλουν να οδηγήσουν τα αυτοκίνητά τους εκτός δρόμου. Γι’ αυτό και επέμενα η εκτός δρόμου άνεση να υπερέχει όλων των ανταγωνιστών, ενώ στην άσφαλτο να βρίσκεται στο επίπεδο της Phantom. Cullinan επιβάλλεται να είναι η Rolls–Royce των SUV. Μιλάμε για την εναλλακτική μιας κρουαζιέρας σε πολυτελές γιοτ. Ο στόχος είναι… παντού αβίαστα».

Αυτή η μαύρη Cullinanπου κινείται με Ελληνικές πινακίδες ανήκει στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η Cullinan σίγουρα δεν είναι η τυπική Rolls-Royce. Είναι το πρώτο της SUV, το πρώτο της τετρακίνητο και το πρώτο της hatchback.

newsauto

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.