Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ψηφίστηκε στην καλύτερη πεντάδα του NBA για τη σεζόν 2023-24.
Για έκτη σερί χρονιά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους στην κορυφαία πεντάδα του NBA.
Μαζί με τον Έλληνα σούπερ σταρ των Μπακς στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν είναι ακόμα ο – MVP της κανονικής περιόδου – Νίκολα Γιόκιτς των Νάγκετς, ο Λούκα Ντόντσιτς των Μάβερικς, ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ των Θάντερ και ο Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς.
Στην τρίτη κορυφαία πεντάδα μετά τη ψηφοφορία ήταν οι Ταϊρίς Χαλιμπάρτον (Πέισερς), Στεφ Κάρι (Γουόριορς), Ντέβιν Μπούκερ (Σανς), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λέικερς) και Ντομάντας Σαμπόνις (Κινγκς).
Να σημειωθεί ότι ο 39χρονος Λεμπρόν Τζέιμς έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία που κατάφερε να συμπεριληφθεί σε οποιαδήποτε από τις τρεις κορυφαίες πεντάδες της σεζόν στο NBA.
Πηγή: NewsIt