, Τρίτη
21 Μαΐου 2024

search icon search icon

Παναθηναϊκός: «Στηρίζουμε την ομάδα μόνο με τη φωνή μας»

Ενημέρωση για την σημερινή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, εξέδωσαν οι «πράσινοι».

Το «τριφύλλι» κοντράρει σήμερα τον «Δικέφαλο» για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας στην Αθήνα, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Οι ιθύνοντες των γηπεδούχων εξέδωσαν ενημέρωση για τον κόσμο της ομάδας, θέλοντας να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών μόνο με την φωνή τους.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «πρασίνων»:

«Ο Παναθηναϊκός μας βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στη διαδρομή μέχρι εκεί έμεινε ένα τελευταίο βήμα, το αποψινό της επαναληπτικής αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ (7 μ.μ.). Η ομάδα μας χρειάζεται την καθολική στήριξη των φιλάθλων που θα βρεθούν στις κερκίδες του «Απόστολος Νικολαΐδης». Στήριξη, όμως, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα υπερβεί τα όρια.

Όσοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μας έχουν εισιτήριο και έρθουν στο γήπεδο θα πρέπει να θυμούνται ότι όλοι μας, ομάδα και κόσμος, κόσμος και ομάδα, έχουμε έναν και μόνο στόχο: την επίτευξη των στόχων μας, δηλαδή την κατάκτηση τίτλων. Για να συμβεί αυτό οφείλουμε όλοι να προφυλάξουμε την έδρα μας, να την προστατέψουμε από κάθε εκτός ορίων πράξη που θα θέσει σε κίνδυνο την παρουσία των φιλάθλων στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Θυμηθείτε: δεν απαντάμε σε παντός είδους προκλήσεις! Δύναμή μας είναι η φωνή μας και με αυτή και μόνο θα πρέπει να «σπρώξουμε» την ομάδα προς την πρόκριση.

Ο νέος νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός, προβλέποντας «βαριές» ποινές, άμεσα εφαρμόσιμες, οι οποίες φτάνουν μέχρι και εκ νέου απαγόρευση εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο.

Απόψε στη Λεωφόρο απαγορεύεται αυστηρά το άναμμα -και φυσικά η ρίψη- πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και πάσης φύσεως βεγγαλικών. Απαγορεύεται, επίσης, η ρίψη μπουκαλιών και αντικειμένων, η χρήση λέιζερ, τα πανό με πολιτικά και υβριστικά μηνύματα. Ακόμα και ένα μεμονωμένο περιστατικό αρκεί για να κλείσει ξανά το γήπεδο στο αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 16.30 και λόγω των αυστηρών ελέγχων που θα διενεργηθούν, οι φίλαθλοι κάτοχοι εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καλούνται να προσέλθουν έγκαιρα, προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία και καθυστέρηση της πρόσβασης τους στις κερκίδες, συμβάλλοντας έτσι στην ομαλότητα.

Οι θύρες 8, 9, 10, 11, 12 που βρίσκονται επί της οδού Τσόχα, θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφαλείας από τις έως τις 17:00 έως τις 18:00.

Με το νέο νόμο όποιος φίλαθλος δεν διαθέτει ονομαστικό εισιτήριο όχι απλά δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο, αλλά του επιβάλλεται και πρόστιμο 500 ευρώ από την Αστυνομία. Στον έλεγχο ταυτοπροσωπίας σε περίπτωση που βρεθεί φίλαθλος με εισιτήριο σε άλλο όνομα, τόσο ο κάτοχος, όσο κι ο δικαιούχος θα τιμωρούνται με πρόστιμο δεκαπλάσιο της αξίας του εκάστοτε εισιτηρίου, θα επιβάλλεται ποινή αποκλεισμού από τα γήπεδα, ενώ η ΠΑΕ θα τιμωρείται με κλείσιμο της θύρας, όπου έγινε η παράβαση.

Στο γήπεδο θα λειτουργούν έξι (6) σημεία προελέγχου για τον έλεγχο των εισιτηρίων και της ταυτοπροσωπίας.

Αναλυτικά οι προέλεγχοι έχουν ως εξής:

Προέλεγχος 1
Οδοί: Αρματολών και Κλεφτών & Παναθηναϊκού

Προέλεγχος 2
Οδοί: Φιλήμονος & Τσόχα

Προέλεγχος 3
Οδοί: Τσόχα & Π. Κυριακού (επί της Τσόχα)

Προέλεγχος 4
Οδοί: Π. Κυριακού & Τσόχα (επί της Π. Κυριακού)

Προέλεγχος 5
Οδοί: Π. Κυριακού & Λ. Αλεξάνδρας

Προέλεγχος 6
Οδοί: Παναθηναϊκού & Λ. Αλεξάνδρας

Ειδικότερα:

  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 13-14 θα διέρχονται αποκλειστικά από τους Προελέγχους 1 & 6. 
  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 8-9-10-11-12 θα διέρχονται από τους Προελέγχους 2 & 3.
  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων των θυρών 6-7 θα διέρχονται από τους Προελέγχους 4 & 5.
  • Όσον αφορά τις θύρες 1-2-3-3Β-5 ο έλεγχος των φιλάθλων θα γίνεται αποκλειστικά στις θύρες.

O έλεγχος των φιλάθλων στα σημεία προελέγχων δεν ακυρώνει τον έλεγχο στις εισόδους των θυρών.

Με απόφαση της ελληνικής πολιτείας ο σωματικός έλεγχος των φιλάθλων στους προέλεγχους και κατά την είσοδο στις θύρες του γηπέδου θα γίνεται πλέον από την Ελληνική Αστυνομία και θα είναι εξονυχιστικός και ιδιαίτερα αυστηρός.

Στηρίζουμε τον Παναθηναϊκό μας μόνο με τη φωνή μας!».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.