, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

ΠΑΟΚ: Για την κούπα με… σεβασμό στον αντίπαλο!

Πέντε χρόνια από το τελευταίο πρωτάθλημα είναι πολλά.

Αυτά τα πέντε χρόνια ήταν πολλά, ο Δικέφαλος έφτασε και πάλι μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του 4ου στην ιστορία και το βράδυ της Κυριακής στο Χαριλάου, του αρκεί η νίκη για να το πανηγυρίσει και να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή, μετά την ισοπαλία στη Λαμία.

Στην Τούμπα κανείς δεν μπορεί να περιμένει, οι ώρες κυλούν βασανιστικά αργά και όλοι προετοιμάζονται για τη μεγάλη μάχη του Χαριλάου.

Για τον οργανισμό του ΠΑΟΚ το πρωτεύον είναι να κρατήσει η ομάδα το καθαρό μυαλό, να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι και να παίξει αυτό που μπορεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Από το πρωί της Πέμπτης, κι αφού τα αποτελέσματα της Τετάρτης έβγαλαν “τελικό τίτλου” στο Χαριλάου, στην Τούμπα ξεκίνησε μια προσπάθεια να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι και να μην αποπροσανατολιστεί η ομάδα…

“Θα πάμε στο Χαριλάου με απόλυτη σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο. Ούτε αλαζονεία, ούτε μεγάλα λόγια, ούτε ψεύτικα κύπελλα, ούτε μπλουζάκια, ούτε καζούρα, ούτε τίποτα. Προετοιμαζόμαστε όπως πάντα, πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κάνουμε εμείς αυτό που πρέπει, πάμε να κερδίσουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα” ήταν το μήνυμα που ήρθε στην ομάδα από την ιδιοκτησία και σ΄αυτό το μήκος κινήθηκε κι ο Λουτσέσκου το τελευταίο 48ωρο.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν άλλαξε την καθημερινότητα, δεν θέλησε να αγχώσει τους παίκτες του, ζήτησε χαμηλούς τόνους και απόλυτη προσήλωση στον στόχο και στο πλάνο της ομάδας.

“Θα σας πω, ότι σας λέω σε κάθε ματς. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας με σεβασμό απέναντι σε όλους. Θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας, δεν κοιτάμε γύρω μας, δε μας νοιάζει τίποτα, πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Δε με νοιάζει πως, στο τέλος θέλω να είμαστε οι νικητές. Μόνο που αυτή τη φορά, αν είμαστε νικητές, θα είμαστε και οι πρωταθλητές” ήταν τα λόγια του Λουτσέσκου.

Πηγή : FORZA

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.