, Πέμπτη
30 Μαρτίου 2023

Πρίγιοβιτς: «Έχω απεριόριστο σεβασμό στην οικογένεια Σαββίδη»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε στην κάμερα του OPEN για την οικογένεια Σαββίδη, το περασμά του από τον ΠΑΟΚ και τον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή. Μεταξύ άλλων τόνισε:

Για τη θητεία του στον ΠΑΟΚ: «Είχα πολύ καλό προαίσθημα από την πρώτη ημέρα, περίμενα μια πολύ καλή περίοδο. Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα».

Για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα: «Ξέρετε ήδη την απάντηση. Η Ελλάδα γενικότερα είναι καλή επιλογή. Ο ΠΑΟΚ είναι στην καρδιά μου, τον παρακολουθώ στενά και ποτέ δεν ξέρεις. Έχω υψηλό κίνητρο. Είχα κάποιες προτάσεις από Ελλάδα, αλλά όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ υπέγραψα μια συμφωνία που δεν μπορούσα να αγωνιστώ σε καμία ελληνική ομάδα για τρία χρόνια, αυτό λήγει τον Ιούνιο. Υπήρχαν φήμες, αλλά δεν υπήρξε επίσημη πρόταση».

Σχετικά με το ποιος είναι ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής από τον ΠΑΟΚ: «Ο Κούρτιτς κάνει εξαιρετική δουλειά. Το γκολ του κόντρα στην ΑΕΚ ήταν παγκόσμιας κλάσης. Και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς επίσης, μιλάμε, μου είπε πως είναι χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη».

Για το αν έχει διατηρήσει επαφή με την οικογένεια Σαββίδη: «Έχουμε επαφή με τον Γιώργο Σαββίδη ανά διαστήματα. Έχω απεριόριστο σεβασμό για την οικογένεια Σαββίδη, με βοήθησαν να βελτιωθώ ως άνθρωπος. Τους χρωστάω πολλά, τους εκτιμώ και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα».

Αναφορικά με το τι ζητάει ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τους ποδοσφαιριστές του: «Να παίζουν κυρίαρχα και να κάνουν το δικό τους παιχνίδι. Να μην υπολογίζουν τόσο τους υπόλοιπους, αλλά να εστιάζουν σε αυτούς». Για το αγαπημένο του γκολ με τον ΠΑΟΚ: «Αν πρέπει να ξεχωρίσω θα είναι αυτό στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ, που κερδίσαμε 2-0».\

Για το ποια θεωρεί καλύτερη στιγμή της καριέρας του: «Σίγουρα η θητεία μου στον ΠΑΟΚ, κερδίσαμε πολλά τρόπαια. Βοήθησα και την εθνική μου, με γκολ, να πάει στο παγκόσμιο Κύπελλο».

Πηγή: Metrosport