, Δευτέρα
05 Δεκεμβρίου 2022

Πρώην παίκτης της Premier League επιστρατεύτηκε από τον ρωσικό στρατό

Ο Ντίνιαρ Μπιλιαλεντίνοφ αφήνει τα γήπεδα και μεταβαίνει στο πεδίο των μαχών, καθώς επιστρατεύτηκε από τον ρωσικό στρατό.

Ο Ρώσος ποδοσφαιριστής είναι 37 ετών και από το 2009 μέχρι το 2012 αγωνιζόταν στην Έβερτον, ενώ έχει αγωνιστεί και σε διάφορες ομάδες της χώρας του.

Μάλιστα, ο πατέρας του Ρινάτ Μπιλιαλεντίνοφ ανέφερε «o Ντίνιαρ έλαβε πραγματικά μια κλήση. Είναι δύσκολο να μιλήσεις για συναισθήματα, γιατί δεν υπηρέτησε την στρατωτική του θητεία επειδή είναι αθλητής. Ήταν πριν από 19 χρόνια. Δηλαδή, ναι, ορκίστηκε, αλλά υπηρέτησε στην… αθλητική γραμμή. Ο νόμος λέει ότι καλούνται άτομα έως 35 ετών και είναι 37, επομένως υπάρχει κάποιο είδος ασυνέπειας εδώ.

Τώρα θα μάθει αν αυτή η πρόσκληση είναι σωστή ή αν στάλθηκε νωρίς. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί. Αν υπήρξε γενική επιστράτευση, τότε δεν χρειάζεται να κάνουμε ερωτήσεις. Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος έχει καθιερώσει ένα σχέδιο στο οποίο όλα θα πρέπει να είναι σύμφωνα με το νόμο», ανέφερε ο πατέρας του

Επίσης, Η τελευταία επαγγελματική ομάδα του μέσου ήταν η λιθουανική Ριτεράι, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με Λοκομοτίβ , Σπαρτάκ και Έβερτον.