, Παρασκευή
23 Φεβρουαρίου 2024

«Πυρά» Καστίγιο κατά Τζόρτζεβιτς: «Θα είχες 5 γκολ χωρίς πέναλτι – Ψέμα και στο γέλιο» (ΦΩΤΟ)

Ο Νέρι Καστίγιο δεν άφησε αναπάντητη την συνέντευξη του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρώην συμπαίκτη του.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στους Betarades, με τον πρώην συμπαίκτη του Νέρι Καστίγιο να αναρτά στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την δική του εκδοχή για το τι συνέβαινε εκείνη την εποχή, κατηγορώντας τον για δημόσιες σχέσεις με τους δημοσιογράφους.

Youtube: Betarades.Gr

«Γελάς και το πας και καλά στην πλακίτσα. Όχι Τζόλε, δεν τους πήρα τηλέφωνο εγώ. Εγώ δεν έπαιρνα, δεν πήρα και ούτε θα πάρω ποτέ δημοσιογράφο. Άλλος ήταν αυτός που τα έκανε αυτά. Μάντεψε. Εύκολη είναι η απάντηση, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Θα ήθελα να πω στα παιδιά τους Betarades και σε εσένα Τζόλε να κάνουμε όλοι μαζί μια ωραία συνέντευξη. Να ειπωθούν αλήθειες και όχι χαμογελάκια και πράγματα που δεν ισχύουν. Εγώ θα το ήθελα πολύ να μας ακούει ο κόσμος για όλα αυτά που λέω και λες. Για να δούμε, θα γίνει ποτέ ή δε θα τολμήσεις. Μεγάλε Τζόρτζεβιτς», ανέφερε στην αρχή.

Στην συνέχεια μίλησε για τα στατιστικά του πρώην συμπαίκτη του, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Instagram: «Αυτά είναι τα στατιστικά σου μεγάλε Τζόρτζεβιτς στον Ολυμπιακό. Τότε είχαμε πολύ καλύτερη ομάδα απ’ όλους και κάναμε 30 ευκαιρίες. Λογικό να υπήρχαν πέναλτι. Αυτό το λέω για να μην το πάνε αλλού, ότι και καλά παίρναμε πέναλτι μαϊμού. Μέσο όρο τότε εύκολα υπήρχαν δέκα πέναλτι τη χρονιά. Ήρθε ο Ριβάλντο και δεν τον άφησες να βαράει πέναλτι. Παγκόσμιο Κύπελλο πήρε. Σε καταλαβαίνω μεγάλε Τζόρτζεβιτς, ήσουν έξυπνος, τα χρειαζόσουν για να φαίνεται στο τέλος της χρονιάς ότι έχεις 17 γκολ. Ο κόσμος ξεχνάει πως μπήκαν και λέει 17.

Δηλαδή αν μειώνω τα γκολ από πέναλτι που βλέπω, κάθε χρόνο θα είχες 5-6 γκολ. Μεγάλε Τζόρτζεβιτς νευρίασες και σε ενόχλησε τότε που είχα πει αυτό. Είναι αλήθεια βλέπεις. Εγώ για τα γκολ μίλησα μεγάλε Τζόρτζεβιτς, μην τρελαίνεσαι και με θυμάσαι κάθε φορά που μιλάς. Δεν είπα ότι ήσουν κακό. Παιχταράς ήσουν, απλά είπα πέντε αλήθειες και τρελάθηκες. Γελάω έτσι όπως γελάς κι εσύ. Τουλάχιστον γέλα φυσιολογικά, μην έχεις ψέμα και στο γέλιο, ήμαρτον. Εγώ δεν είπα ποτέ για εσένα ότι δεν έχεις μυαλό ή κάποια ψέματα. Εγώ μίλησα για τα γκολ μόνο και από τότε δε μου ξανά μίλησες. Εγώ δηλαδή δεν έπρεπε να σου μιλάω από τότε με τόσα πράγματα που έχεις βγει και έχεις πει διαφορετικά και λες ψέματα. Εγώ Τζόλε δεν είμαι υποκριτής».