, Τετάρτη
27 Σεπτεμβρίου 2023

Στ. Ευγενίου: «Δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω, ο Παναγόπουλος λέει μ!@#$%^!ς»

Σε αναμμένα κάρβουνα βρίσκεται ο Στράτος Ευγενίου μετά την απόρριψη του αιτήματος αναψηλάφησης του Ηρακλή από το Διαιτητικό Δικαστήριο για την υπόθεση οφειλών στον Μπόγκνταν Μάρα.

Η εξέλιξη επηρεάζει την πώληση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, καθώς ο Αλέξης Κούγιας περίμενε την επίμαχη απόφαση για ν’ ανακοινώσει ακολούθως ότι αποσύρει το ενδιαφέρον του σε συνεργασία με τον Τομ Παπαδόπουλο.

Το SDNA επικοινώνησε με τον ισχυρό άνδρα του «Γηραιού» που ξεκαθάρισε ότι «προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω, ας πέσει η ομάδα και ας πάει στην Τρίγλια. Ήρθε κανείς να μου κάνει σοβαρή πρόταση; Έρχονται κάποιοι με εξευτελιστικές προτάσεις. Δεν υπάρχει πλέον ο κ. Κούγιας, η συμφωνία χαλάει με την υπόθεση Μάρα».

Ακόμη, ο Χαλκιδικιώτης αλευροβιομήχανος εξαπέλυσε πυρά εναντίον του δικηγόρου του Ρουμάνου βετεράνου ποδοσφαιριστή, Γιώργου Παναγόπουλου λέγοντας χαρακτηριστικά: «Άρης και ΑΕΚ έχουν πόσες τέτοιες υποθέσεις. Θα κρίνει αυτός εμένα; Στους παίκτες που θα χάσουν τη δουλειά τους τι θα πει; Εγώ στο ποδόσφαιρο μέχρι σήμερα πληρώνω ενώ αυτός μόνο παίρνει και λέει μ!@#$%^!ς».

Πηγή: SDNA