, Πέμπτη
22 Φεβρουαρίου 2024

Τοπμέλερ: «Θέλουμε τη νίκη – Δεν το βλέπουμε ως εκδίκηση»

Για την αναγκαιότητα της νίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ, μίλησε ο προπονητής των Γερμανών Ντίνο Τοπμέλερ κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Αντίδραση από τους παίκτες του περιμένει ο προπονητής της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ντίνο Τοπμέλερ, ενόψει του αυριανού (30/11) αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Conference League. Ακόμη τονίστηκε η σημασία της νίκης, χωρίς ο ίδιος πάντως να το βλέπει ως εκδίκηση.

«Θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Θέλουμε την πρωτιά και πρέπει να δείξουμε μία καλή επιθετική επίδοση. Θέλουμε να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Παίζουμε με μία πολύ καλή ομάδα που είναι πολύ ζωηρή στο επιθετικό τρίτο του γηπέδου. Ίσως αυτό θα είναι το σημείο κλειδί του αγώνα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα και στην επίθεση».

Τόνισε πως έχει ένα καλό προαίσθημα για το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ:

«Ο καθένας καταλαβαίνει τη σημασία του αγώνα. Μετά ο ΠΑΟΚ έχει μέσα στο σπίτι του την Ελσίνκι, οπότε η τύχη αυτού του αγώνα είναι στο χέρι μας. Δεν το βλέπουμε ως εκδίκηση. Έχουμε απέναντί μας έναν καλό αντίπαλο αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι και έχουμε την αυτοπεποίθηση να κερδίσουμε, ο καθένας αποφασίζει πως θα συμπεριφερθεί».

Σε ερώτηση για πιθανή αποχή των οπαδών της Άιντραχτ: «Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εγώ ασχολούμαι με το αγωνιστικό κομμάτι αλλά ξέρω πόση ενέργεια μας δίνει ο κόσμος όταν είναι στο πλευρό μας».