, Κυριακή
19 Μαΐου 2024

search icon search icon

H ακόμα πιο…σκληρή Mercedes G-Class της delta4×4!

Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα πόσα τροποποιημένα αντίγραφα της δεύτερης γενιάς Mercedes-Benz G-Class κυκλοφορούν ελεύθερα, καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν δεκάδες από αυτά.  

Ενώ όμως οι περισσότερες μετατροπές έχουν να κάνουν με το να δείχνει το γερμανικό μοντέλο πιο σπορ και λιγότερο πιο μυώδης, η πρόταση από την delta4x4 είναι ριζικά διαφορετική.

Το «G-Wagen» δείχνει λοιπόν έτοιμο να μπει με άγριες διαθέσεις απέναντι στα Nissan PatrolToyota Land Cruiser και Land Rover Defender, όπως φαίνεται και από την εμφάνισή του. Όπως ο νέος εμπρός προφυλακτήρας με τα ενσωματωμένα φώτα.Πιο πάνω, ξεχωρίζουν τα νέα προστατευτικά, αλλά και η διογκωμένη κουκούλα στην οροφή. Η σχάρα που διαθέτει πρόσθετα φώτα πάνω από το εμπρός παρμπρίζ βελτιώνει την ικανότητα έλξης του γερμανικού off-roader, ενώ παράλληλα του δίνει μία όμοια εικόνα με την Mercedes-AMG G 63 4×4².

Το κιτ ανύψωσης της Eibach δίνει μία συνολική απόσταση από το έδαφος που φτάνει τα 300 χλστ, αυξάνοντας παράλληλα τη γωνία προσέγγισης στις 35ο, με τα εκτός δρόμου ελαστικά 37 ιντσών να βελτιώνουν την πρόσφυση σε ολισθηρές ή και λασπώδεις επιφάνειες. 

Σε συνδυασμό με την αύξηση του ύψους, η συγκεκριμένη G-Class μπορεί να αντιμετωπίσει πιο σοβαρά εμπόδια, ιδίως στην έρημο, ενώ οι ματ πορτοκαλί λεπτομέρειες ολοκληρώνουν τη μεταμόρφωση.

Όπως ανακοινώνει η delta4x4, το συνολικό κόστος της μετατροπής της G-Class αγγίζει τις 45.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.